۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است

هشدار مدیریت بحران درباره انباشت آلاینده‌های جوی در تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران نسبت به انباشت آلاینده‌های جوی در نقاط مختلف تهران هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 14
کد خبر: ۱۷۳۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر حامد یزدی مهر درحاشیه برگزاری نخستین رویداد مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۱ با حضور در جمع خبرنگاران گفت:‌ برگزاری این رویداد گام مهمی در اعتلا و آمادگی توام با افزایش دانش دستگاه ها و مردم است. نگاه ویژه به مدیریت بحران می‌تواند نقش مهم و تاثیرگذاری در توسعه کشور داشته باشد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در ادامه از صدور هشدار زرد آلودگی هوا در استان تهران خبر داد و گفت: طبق اعلام سازمان هواشناسی از امروز ۲۵ بهمن ماه تا پنجشنبه ۲۷ بهمن ماه شاهد عدم وزش باد قابل ملاحظه خواهیم بود و این موضوع منجر به انباشت و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی به ویژه در شمیرانات و مناطق جنوبی تهران خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ در همین راستا توصیه اکید مدیریت بحران به شهروندان این است که در زمان اعلام آلودگی هوا از هرگونه فعالیت فیزیکی و ورزشی از جمله دویدن و پیاده‌روی در هوای باز و خروج غیر ضروری از منزل و تردد بی‌مورد در معابر شهری خودداری کنند.

یزدی مهر در ادامه به بیماران قلبی و تنفسی و مبتلایان به آسم نیز توصیه کرد که در شرایط آلودگی هوا افراد دارای بیماری زمینه‌ای، کودکان و سالمندان در فضاهای باز فعالیت نکنند و توجه داشته باشند که نوشیدن مایعات به ویژه آب در این مواقع نه تنها باعث شست‌وشوی دستگاه گوارش می‌شود بلکه عطش و خشکی دهان ناشی از آلودگی هوا را نیز از بین می‌برد.

مدیرکل بحران استان تهران همچنین با اشاره به تمهیدات مدیریت بحران گفت: اداره کل بحران استان تهران دستگاه‌های امدادی و خدماتی را به حالت آماده‌باش درآورده و تمهیدات لازم از جمله استقرار اورژانس در میادین اصلی شهر در دستورکار قرار گرفته است./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار