عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

باز شدن پای محصولات کشاورزی و لبنی ایران به بازار ۱.۴ میلیارد نفری چین

وزیر جهاد کشاورزی از علاقه‌مندی رئیس‌جمهور چین به محصولات کشاورزی و صنایع غذایی ایران خبر داد و گفت: در این راستا پای محصولات کشاورزی، لبنی و شیلاتی ایران بیش از گذشته به بازار یک میلیارد و چهارصد میلیون نفری چین باز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 14
کد خبر: ۱۷۳۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سید جواد ساداتی‌نژاد سه‌شنبه شب در حاشیه سفر رییس جمهوری به چین به امضای امروز چند سند همکاری در حوزه کشاورزی با چین اشاره کرد و گفت: امروز سه سند در بخش کشاورزی امضا شد که دو سند آن در خصوص صادرات محصولات لبنی ایران به چین و یک سند نیز مربوط به صادرات سیب بود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به صادرات مرکبات، عسل و آبزیان در دولت سیزدهم، افزود: با توافق‌های صورت گرفته و مجوزهای صادر شده، پای محصولات کشاورزی ایرانی به بازار بزرگ چین باز شده است.

سید جواد ساداتی‌نژاد با تاکید بر این که هر چه تولیدات کشاورزی افزایش یابد، باید بازار عرضه محصولات را فراهم کنیم، تصریح کرد: بازار چین بازار مهمی است به طوری که در صحبت‌های رییس‌جمهور چین نیز به آن اشاره شد، با توجه به کیفیت محصولات کشاورزی، علاقه‌مندی به محصولات کشاورزی و صنایع غذایی ایرانی از سوی این کشور وجود دارد.

وی افزود: توافق صورت گرفته در بخش کشاورزی بین ایران و چین، موضوع مهمی است که پیرو مذاکرات چند ماه اخیر انجام شده است، این مذاکرات در بحث مکانیزاسیون و زنجیره ارزش است، همچنین در صنایع تبدیلی و فرآوری، تحقیقات، پژوهش و فناوری آمادگی سرمایه‌گذاری چین در کشورمان هستیم.

ساداتی‌نژاد آبزی‌پروری را از موضوعات مهم کشور دانست و گفت: علاقه‌مندی از سوی کشور چین در حوزه شیلات و میگو وجود دارد و در این راستا برنامه‌ریزی منظمی بین دو کشور انجام شده است.

به گفته وی، دستاوردهای خوبی در خصوص کاشت برنج با آب شور و بحث‌های مربوط به بذر و تحقیقات در کشور چین انجام یافته است که امیدواریم ارتباط بین ایران و چین در این خصوص افزایش یابد. همچنین می‌توانیم در حوزه بذر، مکانیزاسیون، فناوری و زنجیره ارزش و گیاهان دارویی بین دو کشور همکاری‌ها را افزایش دهیم تا بخشی از نیاز دو کشور برطرف شود.

وزیر جهاد کشاورزی به مذاکرات و نشست با وزیر کشاورزی چین و رییس آکادمی علوم کشاورزی این کشور در روز آینده اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد؛ بتوانیم در بخش‌های مختلف اجرایی، فناوری و کشاورزی بین دو کشور مذاکرات موفقی داشته باشیم.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی با توجه به گستردگی فعالیت‌های کشاورزی در چین و بازار بیش از یک میلیارد نفری این کشور، باید سطح مراودات، مذاکرات و تعاملات را توسعه دهیم بر این اساس، می‌توانیم در حوزه بازار در بخش کشاورزی و شیلات حمایت خوبی از سوی این کشور داشته باشیم./ ایرنا

ارسال نظر