شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

هشدار اتحادیه اروپا به نخست وزیر جدید انگلیس

اتحادیه اروپا به نخست وزیر جدید انگلیس تبریک گفته ولی نسبت به هرگونه تغییر مفاد توافقنامه برگزیت به وی هشدار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 24
کد خبر: ۱۷۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه اروپا روز سه شنبه به بوریس جانسون نخست وزیر جدید انگلیس تبریک گفته ولی هشدار داده است که هیچ گونه مذاکره مجددی بر سر مفاد برگزیت وجود نخواهد داشت.

 

اتحادیه اروپا اعلام کرده است که نخست وزیر جدید انگلیس دوران پرچالشی را پیش رو خواهد داشت و وعده وی برای برگزاری انتخابات با هدف مذاکره مجدد بر سر برگزیت عملی نخواهد شد.

 

در حالی که رئیس جمهور فرانسه، رئیس کمیسیون اروپا و سایر مقام های اتحادیه اروپا آمادگی خود را برای همکاری با جانسون اعلام کرده اند ولی به نظر می رسد بروکسل هیچ تمایلی برای مذاکره مجدد بر سر مفاد توافقنامه برگزیت با لندن ندارد.

 

اورسولا وون درلین رئیس جدید کمیسیون اروپا در پیامی ضمن تبریک به بوریس جانسون، ابراز امیدواری کرده است که بروکسل و لندن، همکاری و روابط خوبی داشته باشند. وی افزود: ما دوران پرچالشی در پیش خواهیم داشت. وظیفه ما این است که اتفاقات خوبی را برای مردم اروپا و بریتانیا رقم بزنیم.

 

ماکرون نیز در اظهاراتی گفت: خواستار همکاری با جانسون در خصوص برگزیت و همین طور ایران و سایر مسائل بین المللی هستم.

 

ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو نیز تاکید کرد: بریتانیا یک متحد قدرتمند به شمار می رود و امیدوارم همکاری نزدیکی داشته باشیم.

 

ولی میشل بارنیه مذاکره کننده ارشد برگزیت اتحادیه اروپا در این باره گفت: اتحادیه اروپا آماده همکاری با نخست وزیر جدید انگلیس برای یک برگزیت منظم است.

 

وی افزود: ما منتظر همکاری سازنده با جانسون هستیم، هر زمان که رسما به قدرت برسد تا روند نهایی کردن توافقنامه برگزیت و دستیابی به یک برگزیت منظم را نهایی کنیم.

 

مهمترین مأموریت جانسون خارج کردن بریتانیا از اتحادیه اروپا خواهد بود.

 

جانسون اکنون 3 ماه فرصت دارد تا بریتانیا را از اتحادیه اروپا خارج کند. وی در رقابت‌های سیاسی بارها وعده داده بود تا بریتانیا را با توافق یا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج کند.

 

وی جانشین ترزا می شده است که پیش از این به‌علت مخالفت پارلمان با توافق برگزیت با اتحادیه اروپا از این سمت کناره‌گیری کرده است.

 

جانسون که پیش از این وزیر خارجه کابینه ترزا می بوده است، سال گذشته به‌علت اختلاف بر سر طرح‌های برگزیت از سمتش استعفا کرد.

 

فرانس تیمرمن معاون کمیسیون اروپا نیز در اظهاراتی گفت: اتحادیه اروپا با هر گونه تغییر در توافقنامه برگزیت مخالفت خواهد کرد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده