رهبر معظم انقلاب: در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی ۲۰ ساله دشمن شکست خورد رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است

سرلشکر موسوی: ۶۰ هزار واحد مسکن شخصی برای کارکنان ارتش در دست احداث است

فرمانده کل ارتش با اشاره به ساخت منازل برای کارکنان این نهاد گفت: حدود ۶۰ هزار واحد مسکن شخصی برای کارکنان ارتش در دست احداث است که بخش اعظمی از مشکلات بی منزل بودن کارکنان ارتش برطرف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 14
کد خبر: ۱۷۳۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش عصر امروز (سه‌شنبه) در آئین افتتاح پروژه یکصد واحد آپارتمان و تخریب و نوسازی ۴۷ واحد ویلایی دوبلکس کارکنان ارتش در منطقه چلندر نوشهر با بیان اینکه یکی از سفارشات همیشگی فرمانده معظم کل قوا به همه فرماندهان از جمله فرمانده ارتش بحث رسیدگی به بازنشستگان و خانواده‌های آن‌هاست، اظهار کرد: در این چند سال اخیر با همت رئیس کانون بازنشستگان ارتش اقدامات خوبی در ارتش صورت گرفته است و رسیدگی‌هایی که باید می‌شد و یا روش‌های کاری که باید تنظیم می‌شد و ارتباطات بسیار خوبی که برقرار شد، از جمله اماکن تفریحی، فرهنگی و استراحتگاه‌هایی است که برای بازنشستگان ارتش پیش‌بینی شده است.

وی افزود: امروز در منطقه چلندر نوشهر تعداد ۱۰۰ واحد آپارتمانی جدید افتتاح و همچنین ۴۷ واحد ویلایی قدیمی که از رده خارج شده و تخریبی بودند، دوباره به شکل بسیار زیبایی بازسازی و آماده سکونت شدند و ظرفیت مجموعه تفریحی بازنشستگان ارتش در نوشهر به سه برابر افزایش پیدا کرد.

فرمانده کل ارتش اضافه کرد: همه این‌ها علاوه بر اقداماتی است که در حوزه مسکن غیرسازمانی و شخصی و جا‌های دیگر که کانون بازنشستگان کار‌های بزرگ خیلی خوبی را انجام دادند و قدردان تلاش‌های همه هستیم.

سرلشکر موسوی تصریح کرد: تاکنون در حوزه مسکن سازمانی برای شاغلین ارتش نیز بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی ساخته شد و تا سقف ۲۳ هزار واحد مسکونی در دست احداث است تا به نقطه‌ای که وقتی یک افسر، درجه‌دار یا کارمند ارتش برای انجام مأموریت به نقطه‌ای از کشور منتقل می‌شود، برسیم تا بابت مسکن برای زندگی دغدغه‌ای در طول خدمت نداشته باشد.

وی با بیان اینکه کارکنان پس از بازنشستگی باید به خانه‌های شخصی خودشان بروند، افزود: در همین راستا برنامه‌های بسیار خوبی پیش‌بینی شده است و الآن علاوه بر پروژه‌های در دست ساخت که بخشی از آن تحویل داده شد و بخش دیگر تا پایان امسال تحویل می‌شود، حدود ۶۰ هزار واحد مسکن شخصی برای کارکنان ارتش در دست احداث است که بخش اعظمی از مشکلات بی منزل بودن کارکنان ارتش برطرف می‌شود.

فرمانده کل ارتش تأکید کرد: ما برنامه و هدف داریم تا به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی صورت گیرد که کارکنان ارتش در یک سنین خدمتی و در پروسه خدمتی بدون خانه نباشند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار