تلاش اروپا برای تحریم کشتی‌های حامل نفت روسیه-راهبرد معاصر
پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات

تلاش اروپا برای تحریم کشتی‌های حامل نفت روسیه

اتحادیه اروپا در حال آماده‌سازی تحریم‌های جدید علیه شرکتهای کشتیرانی است که در حمل نفت روسیه برای دور زدن تحریم‌های اتحادیه اروپا نقش دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۳۶

به گزارش راهبزد معاصر، مقامات اتحادیه اروپا اعلام کردند که این شرکت به طور مخفیانه میزبان ۹۲ کشتی از شرکت دولتی روسی «سوکوم فلوت» در آوریل ۲۰۲۲ بود. این کار به منظور سازماندهی حمل و نقل مخفی نفت روسیه در صورت تحریم‌های آتی علیه روسیه انجام شد.

 

به گزارش رويترز،‌ در حال حاضر، این شرکت که قبلا خدمات مدیریت «اس‌سی‌اف» نامیده می‌شد، به یکی از منابع اصلی درآمدزایی برای روسیه تبدیل شده است. سان شیپ با تعداد زیادی از کشور‌ها قرارداد‌های دائمی دارد.

 

شرکت سان شیپ در دبی مستقر است و ذینفعان اصلی آن شهروندان امارات متحده عربی و روسیه هستند. نفتکش‌های این شرکت با پرچم لیبریا و قبرس به حمل و نقل نفت مشغول هستند. آن‌ها به طور متوسط حداقل ۱۵۰ هزار تن نفت دارند.

 

رادیو «ان‌پی‌آر» در گزارشی به بررسی نحوه دور زدن تحریم‌ها توسط روسیه برای فروش مشتقات نفتی خود به کشور‌های آسیایی پرداخت.

 

در گزارش این رسانه آمریکایی آمده است: از آنجایی که کشور‌های اروپایی به علت تهاجم روسیه به اوکراین واردات نفت این کشور را ممنوع کرده‌اند حالا مسکو مجبور به فروش بیشتر نفت خود به کشور‌های دیگر از جمله هند و چین است.

 

این گزارش با اشاره به اینکه روسیه پس از اعمال تحریم‌های غرب با وضع دشواری مواجه شد، می‌افزاید: این کشور نمی‌تواند نفت را به مقاصدی که پیشتر صادر می‌کرده، بدهد و ناوگان نفتکش مسکو نمی‌تواند محموله جابه جا کند به همین خاطر روسیه به کشتی‌های بیشتری نیاز دارد. اما ایالات متحده و متحدانش محدودیت‌هایی را برای جلوگیری از خدمات رسانی به محموله‌ها و نفتکش‌هایی که نفت روسیه را حمل می‌کنند، اعمال کردند مگر اینکه محموله نفتی به قیمت بشکه‌ای ۶۰ دلار یا کمتر فروخته شده باشد.

 

به نوشته این رسانه آمریکایی، درحال حاضر نفتکش‌های اورال روسیه پایین‌تر از این قیمت نفت را می‌فروشند؛ بنابراین روسیه مجبور شده به ناوگان نفتکش‌هایی روی بیاورد که با انتقال نفت مسکو به مکان‌های دورتر در آسیا یا هر جای دیگر تمایل به دور زدن تحریم‌ها داشته باشند. این ناوگان در صنعت نفت با عنوان «ناوگان سایه» معروف است./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
آخرین اخبار