لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

امیر واحدی: پاسخ پشیمان کننده‌ای به هرگونه تهدید و تهاجم خواهیم داد

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: نیروی های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی قرار دارند و پاسخ پشیمان کننده‌ای به هرگونه تهدید و تهاجم خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم نکوداشت اولین پرواز مستقل دانشجویان خلبانی دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، اظهار کرد: امروز نیروی هوایی ارتش با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، آماده دفاع از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی در ادامه خطاب به دانشجویان حاضر در مراسم تصریح کرد: نیروی هوایی ارتش برای رسیدن به سطح مطلوب و در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نیازمند دو مقوله تعهد و تخصص است که شما جوانان باغیرت و ولایتمدار می‌توانید با بهره‌گیری از تجربیات اساتید و فرماندهان خود و الگوی‌پذیری از شهدای خوش‌نام نیروی الهی هوایی و پیشکسوتان به این مهم دست پیدا کنید. اساتید دانشگاه هوایی نیز به عنوان نخبگان علمی می‌توانند در جهت تحقق نیرویی ولایی و در تراز نظام اسلامی نقش بسزایی ایفا کنند که این نقش برگرفته از رسالت این عزیزان خواهد بود.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس خطاب به خانواده‌های معظم شهدا اظهار کرد: آسودگی و آرامش امروز کشور مدیون ایثارگری و از خودگذشتگی دیروز شهدا و ایثارگران است که با نثار خون خود امنیت و اقتدار را برای ما به ارمغان آوردند لذا این از خود گذشتگی امروز تبدیل به رمز حیقیقی نیروهای مسلح شده است که برای تحقق آن از هیچ کاری دریغ نخواهند کرد.

 

وی در پایان خطاب به دشمنان نظام مقدس جمهوری سلامی ایران گفت: به دشمنان توصیه میکنیم دست از هرگونه شیطنت و ماجرا جویی بردارند چرا که امروز نیروی‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی قرار دارند و پاسخ پشیمان کننده‌ای به هرگونه تهدید و تهاجم خواهند داد.

 

در پایان این مراسم از اساتید و دانشجویان نمونه خلبانی با اهدای هدایا و لوح تجلیل به عمل آمد./ فارس

ارسال نظر