جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

کمک‌های عربستان به سوریه رسید

کمک‌های عربستان به سوریه رسید اولین هواپیمای سعودی حامل کمک‌های امدادی به زلزله زدگان سوری، وارد فرودگاه بین‌المللی حلب شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ رسانه‌های عربی گزارش دادند که شب گذشته (سه‌شنبه، ۱۴فوریه) اولین هواپیمای سعودی حامل کمک‌های امدادی به زلزله زدگان وارد فرودگاه بین‌المللی حلب در سوریه شده است.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، «فالح السبیعی»، مدیر تیم فعالیت‌های مشترک امدادرسانی در عربستان سعودی، گفت که کشورش «در کنار ملت برادر سوریه ایستاده و این ضایعه بزرگ را به آن‌ها تسلیت می‌گوید».

 

مدیر تیم امداد سعودی افزود: این هواپیما حامل ۳۵ تن کمک‌های امدادی، شامل مواد غذایی و تجهیزات پزشکی و چادر است و اولین هواپیما از محموله‌های هوایی است. فردا و پس‌فردا هم هواپیماهای دیگری به فرودگاه حلب می‌رسد؛ اگر نیاز بود هواپیماهای بیشتری اعزام خواهیم کرد.

 

السبیعی با اشاره به اینکه کشورش برای کمک به زلزله زدگان در تمام مناطق سوریه حضور خواهد داشت، تاکید کرد که عربستان حمایت از مردم سوریه را متوقف نخواهد کرد.

 

این هواپیمای حامل کمک‌های سعودی به زلزله‌زدگان سوری، اولین هواپیمای عربستان از زمان آغاز حوادث خونین سوریه در سال ۲۰۱۱ است که در فرودگاه‌ بین‌المللی حلب و سرزمین‌های سوری فرود آمده است.

 

«باسم منصور» مدیر هواپیمایی غیرنظامی سوریه در گفت‌وگو با خبرگزاری «اسپوتنیک» در این باره گفت: عربستان سعودی برای فرود هواپیماهای این کشور در فرودگاه های سوریه برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان سوری، مجوز درخواست کرده بود. وی با اشاره به اینکه از زمان وقوع زلزله تاکنون ۸۲ هواپیما از ۲۳ کشور از جمله ایران و روسیه در فرودگاه‌های سوریه فرود آمده است.

 

پیش از این، ده‌ها هواپیمای حامل کمک‌های امدادی از سراسر جهان از جمله هواپیماهایی از روسیه، ایران، چین، امارات، الجزایر، مصر و سایر کشورها وارد سوریه شده بودند. دومین کاروان امدادی به شهر آسیب‌دیده لاذقیه سوریه نیز که توسط مردم عراق ارائه شده بود، وارد این منطقه شد تا در روند امدادرسانی به زلزله‌زدگان کمک کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار