انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

مصباحی‌مقدم: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن واکنشی در برابر تحلیل‌های غلط غربی‌ها بود

مصباحی‌مقدم: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن واکنشی در برابر تحلیل‌های غلط غربی‌ها بود عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این حضور واکنشی در مقابل فهم غلط بیگانگان و تحلیل نادرست آنها مبنی بر اینکه مردم ایران تحت فشارهای غرب و آمریکا و تحت تاثیر آموزه‌هایی که غرب از طریق فضای مجازی وارد زندگی مردم کرده است بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۹۷

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حضور میلیونی مردم در مراسم راهپیمایی 22 بهمن، در تبیین دلیل حضور مردم در این مراسم اظهار کرد: بیگانگان از حوادث اخیری که در کشور رخ داد خوشحال بودند. در پی آن بخشی کوچکی از جامعه خصوصاً جوانان و نوجوانان را از طریق فضای مجازی تحت تاثیر قرار داده‌اند. ملت ایران 22 بهمن را یک فرصت تلقی کرد و با حضور پرشور خود نشان داد که ملت به صورت یک پارچه پشت این نظام است.

 

وی افزود: حضور حماسی مردم در چهل‌وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نوعی جبران غفلت نسبت به آنچه که در طی 3 سال اخیر اتفاق افتاده است، بود و با توجه به اینکه شرایط کرونا که ارتباطات دانشجویان با اساتید و دانش آموزان با معلمان را از طریق اینترنت کرده بود، طبعاً تاثیرگذاری فرهنگی به شدت کاهش پیدا کرده بود. با توجه به اینکه فضای مجازی در اختیار بیگانگان است فضای شکل گرفته غالباً نوعی غفلت و بی بصیرتی بود، این راهپیمایی واکنشی در مقبال طمع دشمنان بود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شاهد بودیم دهه هشتادی ها و دهه نودی ها بیشترین حضور را در این راهپیمایی داشتند و خانم ها نیز با حجاب های متنوع حضور پیدا کردند که به بیگانگان بفهمانند حتی کسانی که حجاب درستی نداشتند عشقشان را به رهبری نشان دادند. این حضور واکنشی در مقابل فهم غلط بیگانگان و تحلیل نادرست آنها مبنی بر اینکه مردم ایران تحت فشارهای غرب و آمریکا و تحت تاثیر آموزه‌هایی که غرب از طریق فضای مجازی وارد زندگی مردم کرده است بود. آنها تصور می‌کردند مردم علیه انقلابشان شوریده اند که ملت بزرگ ایران پاسخشان را دادند.

 

مصباحی مقدم در پایان خاطر نشان کرد: این حضور یک پیام برای نظام های استکباری در دنیا دارد. این صحنه نشان دهنده اتحاد و همبستگی ملت ایران بود که حمایت خودشان را از نظام و رهبری اعلام کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار