تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی

هواشناسی امروز/بارش برف و باران در اکثر استان‌های کشور طی امروز

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به بارش برف و باران در اکثر استان‌های کشور طی امروز، گفت: شنبه سامانه بارشی از کشور خارج می شود و روزهای یکشنبه و دوشنبه جوی آرام در کشور خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 16
کد خبر: ۱۷۳۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز پنجشنبه فعالیت سامانه بارشی در خراسان‌های شمالی و رضوی، یزد، کهگیلویه و بویراحمد، شمال استان‌های فارس و بوشهر، برخی نقاط استان‌های اصفهان، سمنان، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، استان‌های ساحلی خزر و شمال استان‌های قزوین، البرز و تهران فعال بوده و در این مناطق برف و باران و در برخی نقاط رعد و برق پیش بینی می شود.

وی با بیان اینکه جمعه سامانه بارشی در خراسان های شمالی، رضوی و جنوبی، شرق دریای خزر، شمال کرمان و برخی نقاط فارس سبب بارش می شود، ادامه داد: شنبه نیز در خراسان جنوبی بارش پراکنده رخ داده، سپس سامانه بارشی از کشور خارج می شود و روزهای یکشنبه و دوشنبه جوی آرام در کشور خواهیم داشت.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، امروز پنجشنبه در شمال فارس، یزد، کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، استان های واقع در دامنه های جنوبی البرز و شمال غرب کشور و جمعه در جنوب شرق و شرق کشور وزش باد شدید و در نواحی مستعد گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه در سه روز آینده خلیج فارس و پنجشنبه دریای خزر مواج است، عنوان کرد: از شنبه تا اواسط هفته آینده در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی را خواهیم داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ بهمن) صاف، گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و روز شنبه ( ۲۹ بهمن ) صاف، در بعضی ساعت ها همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا ( ۲۷ و ۲۸ بهمن) بندرعباس با دمای ۲۹ و ۲۷ درجه سانتیگراد گرمترین و همدان با دمای ۱۲- و ۱۶- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار