عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن فایننشال تایمز: سقف توان آمریکا برای حمله شدید به ایران ۵ روز است افزودن نام چند فرد، نهاد و کشتی به فهرست تحریم‌های ضدایرانی ایالات متحده سناتور آمریکایی: توافق با تهران امکان‌پذیر است هشدار حزب الله لبنان نسبت به هدف قرار دادن نظام جمهوری اسلامی ایران ونس: به‌دنبال راه‌حل دیپلماتیک با ایران هستیم

بایدن: ۳ شی پرنده سرنگون‌شده اهداف جاسوسی نداشتند

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه ادعا کرد ۳ شی پرنده ناشناس که اخیراً بر فراز آسمان آمریکا سرنگون شدند اهداف جاسوسی نداشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 16
کد خبر: ۱۷۳۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر بایدن گفت که ارزیابی دستگاه اطلاعاتی آمریکا این است که این اشیا احتمالا متعلق به شرکت‌های خصوصی یا نهادهای تحقیقاتی بوده‌اند.

سانه‌های آمریکا روز ۱۵ بهمن‌ماه گزارش دادند که ارتش این کشور یک فروند بالن چین را سرنگون کرده است. آمریکا ادعا کرده این بالن تجسسی و مشغول گردآوری اطلاعات بوده در حالی که چین این ادعا را رد کرده و گفته که این بالن برای تحقیقات آب و هوایی بوده و به صورت تصادفی وارد حریم هوایی آمریکا شده است.

از آن روز به بعد مقام‌های آمریکایی مدعی رصد و سرنگونی اشیای پرنده جدیدی بر فراز آمریکا شده‌اند. در همین راستا پنتاگون یکشنبه گذشته اعلام کرد جنگنده‌های ارتش آمریکا یک شیء هشت ضلعی را بر فراز دریاچه هورون در میشیگان ساقط کردند که جدیدترین مورد از زمانی بود که یک بالن چینی نیروهای امنیتی آمریکای شمالی را در حالت آماده‌باش قرار داد.

این چهارمین شیء پرنده بود که در کمی بیش از یک هفته توسط موشک‌های آمریکایی بر فرار آمریکای شمالی سرنگون شد. چین گفته درباره سه شیء پرنده‌ای که اخیراً توسط ایالات متحده سرنگون شد، اطلاعی ندارد.

یک سخنگوی وزارت خارچه چین روز دوشنبه در نشست خبری ضمن رد ادعاهای اخیر واشنگتن درباره ارسال بالن جاسوسی چین به حریم هوایی آمریکا، اعلام کرد که واشنگتن طی یک سال اخیر بیش از ۱۰ بالن جاسوسی به چین فرستاده است.

اظهاراتی که واکنش جان کربی هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید را در پی داشت و آن را «نادرست» خواند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار