ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

نوباوه‌وطن: مردم در ۲۲ بهمن نشان دادند پای اصل نظام ایستاده‌اند

نوباوه‌وطن: مردم در ۲۲ بهمن نشان دادند پای اصل نظام ایستاده‌اند نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به حضور میلیونی مردم در راهپیمایی 22بهمن گفت: مردم نشان دادند انتقادات خود را از برخی مسئولان دارند اما پای اصل نظام ایستاده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، بیژن نوباوه‌وطن نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی گسترده امسال گفت:‌ نحوه مواجه مردم با مسائل اصلی انقلاب نشان‌دهنده رشد یافتگی بسیار عمیق ملت است.

 

وی افزود: مردم در صحنه‌هایی همچون راهپیمایی 22 بهمن عملکرد دولت‌ها و مجلس‌ها را ملاک قرار نمی‌دهند، بلکه اصل انقلاب که یک تحول و یک دگرگونی منطقی در کشور ما بوده مورد پذیرش و قبول مردم ما است که این مسأله بسیار مهمی است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت:‌ دیدگاه مردم آسیب‌پذیری ما را در بحث تغییر اصل نظام بسیار کاهش می‌دهد که این مسأله بسیار مهمی است.

 

نوباوه‌وطن خاطرنشان کرد:‌ در راهپیمایی 22 بهمن جدا از دست‌نوشته‌های مربوط به اصل راهپیمایی دست‌نوشته‌هایی هم در مورد عملکرد مسؤلان در دست مردم دیده می‌شد که این نشان می‌دهد که مردم انتقادات خود را دارند اما پای اصل نظام ایستاده‌اند.

 

وی افزود: مردم تغییراتی را که در کشور در قالب انقلاب اسلامی رخ داده هم می‌شناسند هم به خوبی قبول دارند و بین اصل نظام و عملکرد دولت و مجلس فرق قائل هستند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت:‌ دشمن ساده‌لوحانه مسأله تجزیه و مواردی از این دست را مطرح می‌کند اما مردم به خوبی می‌دانند که تجزیه بخشی از کشور ما چه شرایطی را برای کشور و مردم رقم می‌زند و چه آسیبی به ما می‌زند.

 

نوباوه‌وطن خاطرنشان کرد: مردم نسبت به اصل نظام و هرگونه تغییرات ماهوی بسیار حساس هستند و با هرگونه تغییر در این بخش کاملاً مخالف هستند و نسبت به آن واکنش نشان می‌دهند و این نقطه قوت انقلاب اسلامی است.

 

وی افزود: همبستگی مردم برای اصلاح امور بزرگ‌ترین ارزشی است که هر کشوری در هر کجای دنیا بتواند در اختیار داشته باشد بسیار موفق است و ما این را در اختیار داریم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار