جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ قدردانی رئیس‌جمهور از فعالان اربعین / امنیت مثال‌زدنی در اربعین 1404

فرمانده کل سپاه: تمام توانِ سپاه وارد صحنه کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان خوی شده است

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از ورود به خوی، با بیان اینکه سپاه با تمام توان وارد صحنه شده است، گفت: سپاه آماده هرگونه همکاری در روند خدمات‌رسانی در مراحل بعدی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صبح امروز (جمعه) در بدو ورود به خوی، گفت: مردم مناطق زلزله‌زده خوی شایسته خدمت هستند و ما برای دومین بار به این مناطق زلزله‌زده سفر کردیم تا خدمات صورت گرفته را در این مناطق ارزیابی کنیم.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شرایط کاملاً برای خدمت‌رسانی مهیاست و آمده‌ایم ببینیم که دستوراتی که قبلاً صادر شده، اجرایی شده است یا خیر؟

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه سپاه با تمام توان وارد صحنه شده است، افزود: سپاه آماده هرگونه همکاری در روند خدمات‌رسانی در مراحل بعدی است.

 

سردار «اوصانلو» فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع)، سردار «شهسواری» فرمانده سپاه شهدا استان و «یاسر رهبردین» معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در این سفر، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را همراهی می‌کنند.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران در کمتر از ۲۰ روز از سفر قبلی خود به مناطق زلزله‌زده خوی، بار دیگر امروز برای بررسی روند خدمات‌رسانی و آواربرداری به این مناطق وارد شهرستان خوی شد.

 

سردار سلامی در این سفر ضمن بررسی خدمات‌رسانی سپاه و بسیج در مناطق زلزله‌زده و روند آواربرداری از اردوگاه‌های اسکان اضطراری سپاه در مناطق شهری و روستایی بازدید می‌کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار