ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

پکن: قاطعانه با روابط آمریکا و تایوان مخالفیم

پکن: قاطعانه با روابط آمریکا و تایوان مخالفیم سخنگوی وزارت خارجه چین با بیان اینکه واشنگتن به تنش‌زایی با پکن ادامه می‌دهد، هشدار داد که آمریکا باید دست از دخالت در تایوان بردارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) درباره تداوم روابط آمریکا با جزیره تایوان هشدار داد.

 

وانگ طی نشست خبری با بیان اینکه آمریکا به تشدید بحران با پکن ادامه می‌دهد، گفت: «واشنگتن نمی‌تواند در زمانی که به اختلافات و تنش‌ها دامن می‌زند، خواستار گفتگو شود».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی با بیان اینکه طرف آمریکایی باید از فریبکاری سیاسی با هدف تخریب چهره چین دست بردارد، توضیح داد: «واشنگتن برای رسیدگی به پیامدهای حادثه بالن و احیای روابط بین دو کشور باید با چین همکاری کند».

 

سخنگوی وزارت خارجه چین درباره سفر یک مقام وزارت دفاع آمریکا به تایوان نیز اظهار داشت: «ما قاطعانه با تعاملات سیاسی و روابط نظامی بین ایالات متحده و تایوان مخالفیم. تایوان موضوع داخلی چین است و ایالات متحده باید ایجاد تنش‌های جدید در این موضوع را متوقف کند».

 

پیش از این نیز «کِوین مک‌کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با بیان اینکه به نظر پکن درباره سفر به تایوان توجهی نمی‌کند، گفت که مسئولان چینی نمی‌توانند به او بگویند کجا برود یا نرود.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.

 

پنتاگون در مراحل اولیه برنامه‌ریزی برای یک تور سفرهای کوین مک‌کارتی از جمله سفر به تایوان است. در حالی که «نانسی پلوسی»، رئیس قبلی مجلس نمایندگان آمریکا ماه اوت چین را به چالش کشید و به سفر خصمانه به تایوان رفت، پنتاگون برای تکرار این سفر از سوی مک‌کارتی، در حال کار به روی لجستیک امنیتی این سفر و پاسخ مورد انتظار پکن که تایوان را بخشی از خاک خود می‌داند، است./ فارس

ارسال نظر
captcha