دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمایت چین از ایران برای تلاش در مقابله با تحریم‌ها​

وزیر امور بین‌الملل حزب کمونیست چین در دیدار امیرعبداللهیان از تلاش ایران برای صیانت از حاکمیت ملی خود در برابر دخالت بی ثبات کننده خارجی و مقابله با تحریم‌های غیر قانونی، حمایت کرد‌.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه روز چهارشنبه ۲۶ بهمن ماه و در حاشیه سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران به چین، با «لیو جیان چائو» وزیر امور بین‌الملل حزب کمونیست چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار که با هدف بررسی استفاده از ظرفیت نهادهای سیاسی دو کشور در تحقق اهداف روابط راهبردی دو کشور برگزار شد، امیرعبداللهیان رایزنی‌های پربار و توافقات رؤسای جمهور دو کشور در پکن را ترسیم کننده افق جدیدی برای روابط دو کشور خواند و ضرورت استفاده دوچندان از ظرفیت نهادهای سیاسی دو کشور مانند حزب کمونیست، مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای راهبردی روابط خارجی برای تقویت درک و اعتماد متقابل را مورد تاکید قرار داد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با یادآوری ظرفیت‌های گسترده همکاری فرهنگی و مبادلات مردمی بین دو کشور، غنای فرهنگی و اعتبار بین‌المللی سینمای ایران را فرصتی کم نظیر در این چارچوب خواند و ابراز امیدواری کرد فیلم‌های ایرانی به سرعت وارد بازار چین شود.

 

وزیر امور بین‌الملل حزب کمونیست نیز با تاکید بر اهمیت سفر رسمی رئیس جمهور کشورمان به پکن و تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، روابط راهبردی دو کشور را بر تحولات منطقه‌ای تاثیرگذار خواند و اظهار داشت: دنیا شاهد تحولات نوینی است که در صد سال گذشته بی‌سابقه است.

 

وی تاکید کرد: جهان به سوی چند قطبی پیش می‌رود و دوره تصمیم گیری چند کشور محدود برای دنیا تمام شده است، هر چند که هنوز هم غرب نمی‌خواهد هژمونی خود را پایان دهد‌ و اصرار دارد از این طریق مانع از توسعه سایر ملت‌ها از جمله چین و ایران بشود.

 

چائو با تاکید بر احترام متقابل به حاکمیت و تمامیت ارضی دو کشور، تأکید کرد: چین از تلاش ایران برای صیانت از حاکمیت ملی خود در برابر دخالت بی ثبات کننده خارجی و مقابله با تحریم‌های غیر قانونی، قاطعانه حمایت می‌کند‌.

 

وزیر بین‌الملل حزب کمونیست عنوان کرد: این نهاد مشتاقانه در مسیر تقویت هر چه بیشتر رایزنی‌ها با احزاب و نهادهای ایرانی حرکت می‌کند و از تبادل نظر بین طرفین استقبال می‌کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار