انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

روزنامه صهیونیستی: نصرالله حقیقت را می‌گوید، در لبه پرتگاه قرار داریم

روزنامه یدیعوت احارانوت در گزارشی با اشاره به سخنرانی روز گذشته دبیرکل حزب‌الله لبنان، نوشت که رژیم صهیونیستی در لبه پرتگاه قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «یدیعوت احارانوت» چاپ سرزمین اشغالی فلسطین در گزارشی از اوضاع نا به سامان رژیم صهیونیستی، به سخنرانی روز گذشته سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان اشاره کرد.

 

در این گزارش آمده است: «نصرالله با صدای بلند آن‌چه که افسران اطلاعاتی در گزارش‌های محرمانه می‌نویسند را به زبان آورد. نصرالله به خوبی ضعف و جنگ برادرکشی در اسرائیل را تشخیص می‌دهد و ارزیابی او این است که اسرائیل به جشن هشتاد سالگی خود نمی‌رسد».

 

یدیعوت احارانوت سپس تأکید کرد: «هیچ چیزی که مانع از افتادن ما در پرتگاه باشد، وجود ندارد».

 

از سوی دیگر «روعی کایس» تحلیلگر مسائل عربی نیز در گفت و‌گو با شبکه عبری «کان» به تحلیل سخنرانی روز گذشته سید حسن نصرالله پرداخت.

 

او گفت: «رهبر حزب‌الله که نظریه "خانه عنکبوت" را پس از عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان در خصوص جامعه اسرائیل و چند دستگی‌اش بیان کرد، اکنون با استفاده از شرایط این روزها، با حرارت درباره جنگ داخلی در اسرائیل و جنگ با فلسطینی‌ها سخن می‌گوید».

 

سید حسن نصرالله دیروز در بخشی از سخنان خود گفت: «وضعیت داخلی رژیم صهیونیستی، بی‌سابقه است. کابینه این رژیم هم به سمت درگیری حرکت می‌کند بسیاری از مسئولان این رژیم مانند [نفتالی] بنت، ایهود اولمرت، صدها مورخ صهیونیستی درباره جنگ داخلی در آن سخن می‌گویند. رئیس این رژیم هم شخصا اذعان کرد که نسبت به انفجار قریب‌الوقوع در این رژیم و فروپاشی آن نگران است».

 

نصرالله ضمن ابراز ارادت به ملت و مقاومت فلسطین به ویژه نسل جدید این کشور در کرانه باختری و قدس اشغالی، افزود: «ما امروز در برابر مقاومت و انتفاضه واقعی فلسطین قرار داریم. کابینه کنونی [صهیونیستی] نیز احمق است و احتمال دارد سراسر منطقه را به سمت تنش سوق دهد. این احتمال بسیار قوی است»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار