وزارت امور خارجه: مراقب فریبکاری و بدعهدی رژیم صهیونیستی باشید شکست رژیم صهیونیستی در غزه با توافق حماس لاریجانی: امروزه با پدیده‌ای به نام تروریسم علمی مواجهیم حماس: هنوز درباره اسامی اسرای فلسطینی، توافقی حاصل نشده است ترامپ: به توافق درباره غزه بسیار نزدیک شده‌ایم بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم یک دیپلمات زن ایرانی عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر شد اتحادیه اروپا خواستار از سرگیری همکاری ایران و آژانس شد وقوع انفجار شدید در دمشق حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد

ماکرون: فرانسه خواستار شکست روسیه در اوکراین است

رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه پاریس هم خواستار شکست دولت مسکو در اوکراین اما تاکید کرد که موضع کشورش هرگز خُرد کردن روسیه یا حمله به خاک آن کشور نبوده و نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه شنبه گفت که پاریس خواستار شکست روسیه در عملیات نظامی ویژه در منطقه دونباس است.

 

ماکرون در مصاحبه با هفته‌نامه «لو ژوقنال دو دیماش» توضیح داد: «گمان نمی‌کنم که هدف ما باید شکست کامل روسیه و حمله به آن در خاک خودش باشد، برعکس چیزی که عده‌ای می‌خواهند».

 

وی با بیان اینکه فرانسه هم خواستار شکست روسیه در اوکراین است، اما تصریح کرد: «آن افراد می‌خواهند روسیه را خُرد کنند. این مسئله، هرگز موضع فرانسه نبوده و هیچوقت هم موضع ما نخواهد بود».

 

رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه کشورهای غربی نباید به فکر تحقیر روسیه در اوکراین باشند، اظهار داشت: «چون در هر حال زمانی که اوکراین با کمک‌های گسترده غرب بتواند در موقعیت کافی برای گذاشتن شرط‌های خود باشد، آنگاه ولادیمیر پوتین هم پای میز مذاکره می‌آید».

 

طبق این مصاحبه، ماکرون با بیان اینکه روسیه باید ضربه بخورد اما بدون اینکه به‌عنوان انتقام تلقی شود، ادامه داد: «آنچه امروز لازم است انجام شود این است که اوکراین یک حمله نظامی انجام دهد که جبهه روسیه را مختل کند تا مجبور به بازگشت به مذاکرات شود».

 

وی ضمن پیش‌بینی اینکه هیچکدام از طرفین، نه روسیه و نه اوکراین نمی‌توانند به‌طور کامل در جنگ پیروز شوند، افزود :‌«ما همچنین باید بتوانیم تسلیحات را خودمان تولید کنیم و معماری امنیتی خود را بدون اینکه مجبور باشیم آن را به دیگران، یعنی آمریکایی‌ها یا چینی‌ها واگذار کنیم، بسازیم».

 

پیش از این نیز «الیور وران» وزیر مسئول در دولت فرانسه گفته بود که پاریس به دنبال جنگ با روسیه نبوده بلکه تنها از اوکراین حمایت می‌کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار