ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

واکنش مسکو به اظهارات مکرون در مورد تغییر رژیم روسیه

روسیه در واکنش به اظهارات امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در مورد تغییر رژیم اعلام کرد زمانیکه از تغییر رژیم حرف می‌زنید سرنوشت ناپلئون را فراموش نکنید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز یکشنبه همچنین در واکنش به صحبت‌های ماکرون در مورد اینکه می‌خواهد روسیه شکست بخورد، گفت که مسکو همچنان سرنوشت ناپلئون بناپارت را به یاد دارد.

مکرون در یک مصاحبه با نشریه «لو ژورنال دو دیمانش» گفته بود: فرانسه می‌خواهد روسیه در اوکراین شکست بخورد، اما هرگز نخواسته این کشور درهم بشکند.

زاخارووا تاکید کرد: در مورد "هرگز"؛ فرانسه با ماکرون آغاز نکرد و بقایای ناپلئون که در سطح کشور مورد احترام است، در مرکز پاریس آرمیده است. فرانسه و روسیه باید درک کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در این باره اضافه کرد: هر وقت مکرون خواست از تغییر حکومت روسیه صحبت کند باید یاد شکست ناپلئون بناپارت در شرق بیافتد.

ماریا زاخارووا افزود: اظهارات مکرون نشان می دهد که غرب درگیر بحث در مورد تغییر رژیم در روسیه شده است در حالی که مکرون بارها به دنبال دیدار با رهبری روسیه بوده است.

ماکرون از سوی برخی از متحدان ناتو به علت ارسال پیام‌های متناقض در رابطه با جنگ بین روسیه و اوکراین مورد انتقاد قرار گرفته است.

روز جمعه رئیس جمهوری فرانسه از متحدان خواست تا حمایت نظامی از اوکراین را افزایش دهند. وی با اینحال گفت که معتقد به تغییر رژیم نیست و مذاکرات باید در نقطه‌ای صورت گیرد.

مکرون در این خصوص بیان کرد: من برای یک ثانیه هم معتقد به تغییر رژیم نیستم و زمانیکه از افرادی زیادی می‌شنوم که خواستار تغییر رژیم هستند از آنها می‌پرسم "برای کدام تغییر؟ نفر بعدی کیست؟ رهبر شما کیست؟"

وی در توضیح سخنان خود تشریح کرد که باور ندارد یک راه حل دیپلماتیک از دل جامعه مدنی در روسیه بیرون بیاید. وی اضافه کرد که هیچ جایگزینی برای ولادیمیر پوتین که باید به میز مذاکره بازگردد، نمی‌بیند.

رئیس جمهور فرانسه در این خصوص گفت: تمام گزینه‌ها به غیر از پوتین در نظام فعلی از نظر من بدتر هستند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار