کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مسکو:سوئیس دیگر صلاحیت میانجی گری روسیه و اوکراین را ندارد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه یادآور شد با توجه به موضع جانبدارانه سوئیس در بحران اوکراین، این کشور فاقد صلاحیت برای ایفای نقش میانجی گر در این بحران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت خارجه روسیه می گوید سوئیس با انتخاب رویکرد ضد روسی دیگر نمی تواند مدعی میانجی گری در بحران اوکراین باشد.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز شنبه اعلام کرد که سوئیس بعد از ملحق شدن به تحریم‌های ضد روسیه، دیگر نمی‌تواند مدعی نقش میانجی گری در بحران اوکراین باشد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد که سوئیس که به تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه غرب بر علیه روسیه غرب پیوسته است، از نظر مسکو دیگر یک کشور بی‌طرف نیست و نمی‌تواند مدعی نقش میانجی در زمینه حل و فصل بحران اوکراین از جمله تأمین محل مذاکره باشد.

اظهارات زاخارووا که روز شنبه در وب سایت وزارت خارجه روسیه قرار گرفته در پاسخ به سوالات رسانه ای درباره اظهارات وزیر خارجه سوئیس عنوان شد.

«ایگنازیو کاسیس» وزیر امور خارجه سوئیس، پیش از این اعلام کرده بود که سوئیس هر زمان آمادگی دارد تا نشستی را میان طرف های درگیر در اوکراین با هدف حل و فصل صلح آمیز این بحران ترتیب دهد.

وزیر خارجه سوئیس همچنین پیشتر گفته بود که مذاکراتی درباره وضعیت اوکراین در ژنو در حال انجام است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر