اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

وزیر کشور: پیگیری مسائل اجتماعی جزو اولویت‌های وزارت کشور است

وزیر کشور گفت: پیگیری مسائل اجتماعی جزو اولویت‌های وزارت کشور است و در نظر داشته باشیم که بی‌توجهی به حوزه اجتماعی آثار سوء خود را در حوزه‌های امنیتی و سیاسی نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی در نشست شورای معاونان وزارت کشور با تشریح ابعاد حضور پرشکوه مردم در اجتماع بزرگ یوم‌الله ۲۲ بهمن، گفت: حضور مردم در صحنه همواره باعث خنثی شدن تهدیدات دشمنان و معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده است.

وی، با تقدیر و تشکر از حضور آحاد مردم در راهپیمایی۲۲ بهمن، افزود: دشمنان و بدخواهان نظام همواره به دنبال این هستند که عظمت این انقلاب و پیشرفت‌های شگرف حاصل شده دیده نشود.

وزیر کشور با تأکید بر اینکه مردم حامی انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: حضور انقلابی مردم حجت را بار دیگر تمام کرد تا بدون هرگونه تردیدی با توطئه دشمنان مقابله کنیم.

توجه به مسائل اجتماعی دیگر موضوع مورد اشاره وزیر کشور در این نشست بود و گفت: پیگیری مسائل اجتماعی جزو اولویت‌های وزارت کشور است و در نظر داشته باشیم که بی‌توجهی به حوزه اجتماعی آثار سوء خود را در حوزه‌های امنیتی و سیاسی نشان می‌دهد.

وزیر کشور در پایان به لزوم استفاده از مدیریت دانش در مجموعه مدیریتی کشور تأکید کرد و گفت: از اطلاعات، اندوخته‌ها، تجربیات موفق برای کارآمدسازی بیشتر نظام مدیریتی بهره گیریم و در این راستا مجموعه ستاد و صف وزارت کشور بایستی با جدیت وارد عمل شوند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار