آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

چاووش‌اوغلو: تحریم‌های آمریکا، روابط دوجانبه را مختل می‌کند

چاووش‌اوغلو: تحریم‌های آمریکا، روابط دوجانبه را مختل می‌کند وزیر خارجه ترکیه طی نشست خبری با همتای آمریکایی خود، ضمن درخواست برای توقف حمایت‌های واشنگتن از شبه‌نظامیان کُرد، گفت که کنگره آمریکا نباید مانع فروش جنگنده به ترکیه شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه امروز (دوشنبه) به همراه «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود که به آنکارا سفر کرده، در نشست خبری مشترک حاضر شد.

 

چاووش‌اوغلو در این کنفرانس مطبوعاتی با بیان اینکه آنکارا به دنبال تقویت روابط با واشنگتن و مدیریت موثر مشکلات است، گفت: «تحریم‌های آمریکا روابط دوجانبه را مختل می‌کند و ما انتظار داریم این تحریم‌ها هر چه زودتر لغو شود».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی ضمن قدردانی از دولت و مردم آمریکا به‌دلیل کمک به زلزله‌زدگان در ترکیه، اظهار داشت: «ما از مناطق آسیب‌دیده بازدید کردیم و تعدادی از سازمان‌های آمریکایی در کمک‌رسانی فعالیت می‌کنند».

 

وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه درباره امکان خرید جنگنده‌های اف-۱۶ با همتای آمریکایی خود رایزنی کرده، توضیح داد: «امیدواریم آمریکا با فروش این جنگنده‌ها به ما موافقت کند و کنگره آمریکا نباید مانع آن شود. پذیرش پیش‌شرط‌ها برای ترکیه ممکن نیست».

 

طبق این گزارش، چاووش‌اوغلو ضمن اشاره به گفتگو با بلینکن درباره مسئله درخواست سوئد و فنلاند برای پیوستن به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، تصریح کرد: «لازم است که فنلاند و سوئد به یادداشت تفاهمی که برای تکمیل پرونده الحاق آنها به ناتو امضا شد، پایبند باشند».

 

به نوشته آناتولی، وی همچنین افزود که طرف ترکیه‌ای در این دیدار بر لزوم پایان حمایت‌های سیاسی و نظامی آمریکا از گروه‌های تروریستی و شبه‌نظامیان کُرد از جمله «پ.ک.ک» و «ی.پ.گ» تاکید کرده است.

 

چاووش‌اوغلو با بیان اینکه تبلیغات گروه‌های تروریستی و تامین مالی آنها در سوئد ادامه دارد، افزود: «باید جلوی آن گرفته شود و آنها این کار را نمی‌کنند. همه طرف‌ها باید سوئد را متقاعد کنند تا برای اطمینان بخشیدن به نگرانی‌های ترکیه گام‌های محکمی بردارد».

 

وزیر خارجه ترکیه پیش از این نیز درباره مخالفت این کشور با درخواست‌های سوئد و فنلاند برای عضویت در ناتو، گفته بود که نگرانی‌های امنیتی آنکارا نه فقط روی کاغذ، بلکه باید در عمل رعایت شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار