تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

پسر نتانیاهو: شاباک در کودتا علیه پدرم دست دارد

پسر نتانیاهو: شاباک در کودتا علیه پدرم دست دارد همزمان با آغاز تظاهرات در محکومیت طرح اصلاحات قضایی کابینه تندرو رژیم اشغالگر در قدس اشغالی، پسر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی شاباک (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی این رژیم) را به دست داشتن در کودتا علیه پدرش متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر "الی تسیبوری" روزنامه‌نگار حامی بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در توییتی چند تن از رانندگان اطراف نتانیاهو را به کار برای "بن کسبیت" روزنامه‌نگار مخالف وی متهم کرد و نوشت: این افراد عضو شاباک بوده و به همین دلیل ارائه هرگونه اطلاعات درباره آنها جرم تلقی می‌شود.

"یائیر نتانیاهو" پسر بنیامین نتانیاهو نیز در واکنش به این پیام گفت: شاباک در کودتا علیه نخست‌وزیر دست دارد.

وی افزود: کمیته تحقیق باید تشکیل شود و این افراد باید محاکمه و سالها زندانی شوند.

در همین راستا و در ادامه تنش‌های داخلی در فلسطین اشغالی، «ران بن اسحاق» یکی از مسئولان سابق شاباک، نتانیاهو را تهدید کرد که با انتشار اسناد و اطلاعات پزشکی وی، ضربه بزرگی به او خواهد زد.

در این زمینه، «یورام کوهین» رئیس سابق شاباک با بیان اینکه چنددستگی و اختلافات داخلی در حال عمیق شدن است، گفت: من نگران امنیت و وحدت اسرائیلی‌ها هستم.

«اویگدور کهلانی» وزیر امنیت سابق رژیم صهیونیستی نیز در این باره عنوان کرد که «اسرائیل اکنون در شرف جنگ داخلی است و رویکرد کابینه نتانیاهو باعث افزایش درگیری‌ها خواهد شد».

همزمان، هزاران صهیونیست بعد از ظهر امروز دوشنبه مقابل کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در قدس اشغالی تظاهرات کرده و علیه سیاست‌های کابینه تندروی نتانیاهو شعار سر داده‌اند.

منابع صهیونیستی گزارش دادند که هم‌اکنون ۲۰ هزار نفر از شهرک‌نشینان در اعتراض به اصلاحات قضایی مدنظر دولت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مقابل ساختمان کنست در قدس اشغالی تجمع کردند.

اخیرا دامنه تظاهرات اعتراضی هفتگی علیه نتانیاهو و تلاش‌های کابینه او برای تضعیف دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی گسترش یافته است.

این اعتراض‌ها در سایه جدال شدید بین ائتلاف کابینه راست افراطی به ریاست نتانیاهو و جناح اپوزیسیون به ریاست «یائیر لاپید» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی برگزار شده است.

سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اصلاحات قضایی کابینه نتانیاهو را برای تضعیف دستگاه قضایی و تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری می دانند و معتقدند که این اقدامات کابینه، رژیم صهیونیستی را به سمت درگیری و جنگ داخلی و فروپاشی تدریجی سوق خواهد داد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار