دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نماینده آمریکایی: بایدن احمق را استیضاح کنید

نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در واکنش به سفر رئیس جمهور این کشور به اوکراین خواستار استیضاح وی یا اجرای یک طرح جدایی ملی بین ایالات جمهوری‌خواه و دموکرات در کشورش شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مارجری تایلر گرین»، نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا با انتشار توئیتی به سفر اخیر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به اوکراین واکنش نشان داده و خواستار استیضاح او و یا اعمال یک جداسازی ملی بین ایالات جمهوریخواه و دموکرات شد.

 

تایلر گرین در این توئیت خود نوشت: «یا بایدن را استیضاح کنید یا به ما یک جدایی ملی بدهید. ما مالیات نمی‌دهیم که شما آن را صرف جنگ‌های کشورهای خارجی دیگری که حتی متحد ناتو نیستند کنید. ما پسران و دخترانمان را برای جان باختن برای مرزهای خارجی ها و دموکراسی خارجی‌ها نمی‌فرستیم. آمریکا ورشکسته شده است. تبهکاران و کارتل‌ها حکمرانی می‌کنند. و تو یک احمق هستی.»

 

این نماینده جمهوریخواه در توئیت دیگری نیز ضمن درخواست کردن برای اجرای «جدایی ملی» در آمریکا تاکید کرد، ایالات جمهوریخواه و دموکرات آمریکا باید جدا از هم اداره شوند و دولت فدرال فعلی در این کشور تغییر یافته و تنها یک دولت فدرال انقباض یافته و کوچک وجود داشته باشد.

 

او در توئیت روز دوشنبه خود نوشت: «ما نیازمند جدایی ملی هستیم. ما نیاز داریم ایالات جمهوریخواه و دموکرات جداسازی شوند و دولت فدرال انقباض پیدا کند. ما دیگر از مسائل فرهنگی چندش آور و مریضی که به زور به خوردمان می‌دهند و سیاست‌های خائنانه دموکراتها که آمریکا را آخر قرار می‌دهند به ستوه آمده‌ایم.»

 

این نماینده آمریکایی همچنین بایدن را به خاطر سفر از پیش اعلام نشده‌اش به اوکراین به باد انتقاد گرفت.

 

تایلر گرین، بایدن را متهم به نادیده گرفتن مسئولیت هایش نسبت به مسائل داخلی آمریکا، به ویژه فاجعه چند هفته پیش خروج قطار حامل محموله‌های سمی خطرناک در دهکده «فلسطین شرقی» ایالت اوهایو آن هم در تعطیلی «روز رئیس جمهور» مصادف با 20 فوریه (اول اسفند) کرد. او در توئیت دیگری نوشت: «بایدن در روز رئیس جمهور به دهکده فلسطین شرقی ایالت اوهایو نرفت. او به اوکراین، کشوری که عضو ناتو نیست، کشوری که رهبرش یک بازیگر است و ظاهرا حالا ارتش آمریکا را به سمت جنگ جهانی فرماندهی می‌کند رفت. ما باید قبل از آنکه خیلی دیر شود، این احمقی که می خواهد آمریکا آخر باشد را استیضاح کنیم.»

 

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه در جریان حضور ناگهانی خود در شهر کی‌‌یف از نیم میلیارد دلار کمک بیشتر به اوکراین خبر داد.

 

بایدن گفت که «سفر تاریخی» وی به کی‌یف برای تایید حمایت «تزلزل‌ناپذیر» از اوکراین، اعلام کمک نظامی جدید و دور جدید تحریم‌های ضد روسی انجام شده است.

 

این سفر بایدن به کی‌یف کمتر از دو ماه بعد از سفر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین به واشنگتن انجام شد. زلنسکی هفته پایانی سال گذشته میلادی به آمریکا سفر کرد و ضمن دیدار با بایدن، در نشست کنگره این کشور به سخنرانی پرداخت.

 

حضور عالی‌ترین مقام واشنگتن در کی‌یف در حالی است که از زمان آغاز جنگ اوکراین در تاریخ بیست و چهارم فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفندماه ۱۴۰۰) دولت آمریکا مشغول ارائه انواع حمایت‌های تسلیحاتی، اقتصادی و اطلاعاتی به اوکراین و همزمان اعمال فشارهای بی‌سابقه علیه روسیه بوده است./ فارس

ارسال نظر