ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

اولیانوف: نگرانی‌های غرب درباره برنامه هسته‌ای ایران شبیه اشک تمساح است

نماینده دائم روسیه در سازمانهای بین‌المللی در وین در واکنش به ادعای غنی سازی اورانیوم ۸۴ درصدی در ایران نوشت: «رسانه‌های خارجی می‌خواهند پیش از جلسه بعدی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اوضاع پیرامون مسئله هسته‌ای ایران را پیچیده کنند.»
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، "میخائیل اولیانوف"، نماینده دائم روسیه در سازمانهای بین‌المللی در وین در مصاحبه خود با اسپوتنیک در خصوص ادعایی که بلومبرگ درباره فعالیت هسته‌ای ایران منتشر کرد، گفت: «رسانه‌های خارجی می‌خواهند پیش از جلسه بعدی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اوضاع پیرامون مسئله هسته‌ای ایران را پیچیده کنند.»

 

پیشتر بلومبرگ به نقل از دو منبع دیپلماتیک ناشناس گزارش داده بود که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته گذشته وجود اورانیوم 84 درصدی غنی شده در ایران را کشف کردند.

 

میخائیل اولیانوف در این مورد تاکید کرد: متاسفانه مواردی مانند درز اطلاعات حساس به رسانه‌ها غیر معمول نیست. این عمدتاً به دلایل سیاسی قابل درک و برای پیچیده کردن اوضاع پیرامون ایران و برنامه هسته‌ای آن انجام می‌شود. بنابراین اکنون، منابع بلومبرگ تصمیم گرفتند در آستانه نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اوضاع را پیچیده کنند. یا شاید علاوه بر این، لغو کردن برنامه‌های مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی برای سفر به تهران در دستور کارشان است.

 

به گفته اولیانوف، منابع آژانس موضع ریاکارانه شرکت کنندگان غربی در مذاکرات وین را نشان می‌دهد، زیرا اگر توافق هسته‌ای احیا شود، مشکل غنی سازی اورانیوم خود به خود از بین خواهد رفت و تهران به سادگی قادر به غنی سازی بالاتر از سطح 3.67 درصد نخواهد بود، همانطور که تا زمانی که ایالات متحده از توافق برجام در سال 2018 خارج نشده بود، وجود داشت.

 

وی اضافه کرد: جای تعجب است که با وجود این، همکاران غربی به طور خستگی ناپذیر و علنا ​​نگرانی‌های خود را در مورد گسترش برنامه هسته‌ای ایران تکرار می‌کنند. موضوع را می‌توان به صورت مسالمت آمیز، دیپلماتیک، بدون نمایش، تهدید و باج خواهی حل کرد. بنابراین نگرانی‌هایی که آن‌ها مطرح می‌کنند، شبیه اشک تمساح است.

 

اولیانوف در پایان گفت: بنابراین، در نتیجه گیری عجله نخواهیم کرد، بلکه منتظر یک مطالعه حرفه‌ای و بی‌طرفانه توسط کارشناسان هستیم.

 

پیشتر سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در واکنش به این ادعا گفت: ایران گزارش‌هایی مبنی بر این‌که تهران به غنی‌سازی 84 درصدی اورانیوم رسیده است را تحریف واقعیت می‌داند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار