رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

قالیباف: مجلس فردا جلسه‌ای با موضوع افزایش قیمت ارز برگزار می‌کند

قالیباف: مجلس فردا جلسه‌ای با موضوع افزایش قیمت ارز برگزار می‌کند رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس فردا صبح (چهارشنبه) درباره مسئله افزایش قیمت ارز جلسه تشکیل خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالحسین روح‌الامینی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: آیا مسائل اقتصادی کشور امروز مهم‌تر است یا موافقت‌نامه آب و هوایی پاریس؟ رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسات کلان و در غیاب نمایندگان از کیان و شأن مجلس دفاع می‌کند اما آیا رئیس دولت، معاون اول، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در حال انجام چه کاری هستند.

 

وی در ادامه اظهار کرد: به جای این‌که این افراد به مجلس شورای اسلامی احضار شوند، خودشان باید تقاضا کنند و داوطلب شوند تا برای بهبود روابط بین قوا و پاسخگویی به نمایندگان مجلس در صحن حضور پیدا کنند. آیا درست است که ما در پشت درهای مجلس و در جلسه غیرعلنی مطالبی را مرور کنیم که در جلسات کمیسیون‌ها و صداوسیما تکرار می‌شود. اگر دولت حواسش نیست که به نفع آنان است که برای حضور در مجلس شورای اسلامی پیش‌قدم شوند باید آنها را احضار کنید تا در جلسات مجلس حضور پیدا کنند.

 

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسالمی در پاسخ به تذکر روح الامینی بیان کرد: طبق آیین‌نامه مجلس شورای اسلامی ما مکلفیم که بدون نوبت گزارش‌های کمیسیون اصل ۹۰ را در دستور قرار دهیم. همانطور که مستحضر هستید گزارش کمیسیون اصل ۹۰ در خصوص موافقت‌نامه آب و هوایی پاریس حتما باید خوانده می‌شد از سویی دیگر موضوع آب و هوا حتما از موضوعات حیاتی کشور است. از ابتدای مهرماه تا به امروز حداقل در دو سوم ایام به خاطر آلودگی هوا مدارس تعطیل شده است پس قطعا موضوع آب و هوا مساله مهمی است همانطور که موضوع ارز نیز مهم است.

 

رئیس مجلس در ادامه تاکید کرد: در ابتدای صبح امروز نیز مجلس شورای اسلامی یک ساعت پیرامون مساله ارز و مسائل اقتصادی جلسه غیرعلنی داشت و فردا صبح (چهارشنبه) جلسه‌ای درباره گرانی و افزایش قیمت ارز در مجلس تشکیل خواهد شد اما نباید از مسیر اصلی خود خارج شویم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار