پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

وزیر دفاع آمریکا هفته آینده به غرب آسیا سفر می‌کند

مارک اسپر که دیروز با رأی مجلس سنای این کشور به عنوان وزیر دفاع آمریکا انتخاب شد، قصد دارد هفته آینده اولین سفر خود را به منطقه غرب آسیا و کشورهای عربی خلیج فارس آغاز کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 24
کد خبر: ۱۷۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، شبکه عربی «الحُرّه» آمریکا شامگاه چهارشنبه (دوم مرداد) گزارش داد که «مارک اسپر»، وزیر دفاع جدید آمریکا به منطقه غرب آسیا سفر خواهد کرد.

 

این شبکه گزارش داد که اسپر تصمیم دارد سفری دوره‌ای به منطقه آغاز و به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس و چند کشور دیگر سفر کند. این رسانه آمریکا اسمی از کشورها نبرده است.

 

بر اساس گزارش شبکه الحره، وزیر دفاع آمریکا با هدف بررسی اوضاع میدانی «از نزدیک» به منطقه سفر خواهد کرد.

مارک اسپر تا دیروز سرپرست وزارت دفاع آمریکا بود و با رأی مجلس سنای این کشور، به عنوان وزیر دفاع انتخاب شد

 

شبکه تلویزیونی الحره به نقل از مارک اسپر گزارش داد که نیروهای آمریکایی به طور مداوم «از دریا و آسمان» تحولات منطقه خلیج فارس و «توانایی‌های سپاه پاسداران ایران» را رصد می‌کنند.

 

اسپر از زمانی که سرپرستی وزارت دفاع آمریکا را برعهده گرفت، به دنبال ایجاد ائتلافی ضد ایرانی به بهانه «حراست از آزادی تردد کشتی‌ها» در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز بود ولی بنا به اذعان او، این طرح او در نشست اخیر وزرای دفاع ناتو مورد استقبال نشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار