عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند

سردار حاجی‌زاده: حل مشکلات اقتصادی از مباحث نظامی راحت‌تر است

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران گفت: امروز دشمن تشخیص داده ما خاکریز ضعیفی به نام اقتصاد داریم و از این ناحیه به ما حمله می‌کند اما حل مشکلات اقتصادی به مراتب راحت‌تر از مسائل نظامی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران سه شنبه ( ۲ اسفند ۱۴۰۱) در نهمین یادواره شهید حسن طهرانی مقدم که دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد گفت: خدا را شاکرم که در جمع شما نخبگان حضور پیدا کردم و باید از شما نخبگان هم تقدیر کنم و هم تبریک عرض کنم به خاطر همتی که دارید و یاد و خاطره شهدا را زنده نگه می‌دارید.

 

وی افزود: بعضی‌ها می‌گویند رسیدن به مقام شهدا و پیمودن راه مجاهدان استثنائی است، بله مقام شهدا را به هیچ وجه قادر نیستیم درک کنیم، ولی مسیری که طی می کنند برای هر کسی که دل در گرو این کار دارد دست یافتنی است و اگر در این مسیر قدم بگذاریم خدا هم برکت می‌دهد.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: بعضی ها تصور می‌کنند شهدا تارک دنیا هستند، در حالی که اینجوری نبود و شهدایی مثل حسن طهرانی‌مقدم اهل مسافرت‌، تقریح و زندگی عادی هم بودند.

 

سردار حاجی زاده عنوان کرد: در اوایل انقلاب و سال‌های گذشته دشمنان از موضع قدرت با جمهوری اسلامی برخورد می‌کردند ولی امروز از موضع ضعف با جمهوری اسلامی جنگش را ادامه داد و برخورد می‌کند، امروز هم از لحاظ اقتصادی با ما وارد جنگ شده و این مشکلات بیشتر به خاطر کوتاهی ها در دهه ۹۰ بوده است. برخی ها فکر می‌کنند وضعیت فعلی شکننده است ولی در سال‌های اوایل انقلاب وضعیت سخت‌تری را داشتیم و تمام دنیا علیه ما بسیج شده بود. شهید طهرانی‌مقدم تشخیص داد مهم ترین بخش زمین مانده کجاست و ورود کرد.

 

سردار حاجی زاده گفت: از اوایل انقلاب با تمام محدودیت‌ها امید به آینده و موفقیت زیاد بود و امروز کشورهای بزرگ محتاج ایران هستند چون رو به جلو حرکت کردیم و به کم قانع نبودیم. زمانی برای دشمنان مسئله هسته‌ای اولویت اول دشمن بود بعد موشک نقطه زن مسئله اول آن‌ها شد و بعد دیدند پهپاد خطرناک‌تر است و اولویت آنها پهپاد شد و تا چند وقت دیگر موضوع جدیدی رو می‌شود که تبدیل به اولویت اول مقابله دشمن می‌شود.

 

فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: دشمنان در حال حاضر ایران را به چشم ابرقدرت نگاه می‌کنند. امروز دشمن تشخیص داده ما خاکریز ضعیفی به نام اقتصاد داریم و از این ناحیه به ما حمله می‌کند. حل مشکلات اقتصادی به مراتب راحت تر از مسائل نظامی است.ان‌شاءلله شماها در زمینه‌های مختلف ورود کنید، کمک کنید و انتظار داریم مجموعه صنعتی امیرکبیر بخشی از مشکلات کشور را حل کند./ فارس

 

ارسال نظر