پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

اوکراین: پوتین درک درستی از واقعیت ندارد

مشاور رئیس‌جمهور اوکراین گفت پوتین ارتباط خود را با جهان حقیقی از دست داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۴۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر سخنرانی امروز «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه درباره جنگ اوکراین بازتاب‌های فراوانی داشت. در این میان، مقامات اوکراینی به سخنان تهدیدآمیز پوتین واکنش منفی نشان دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «میخایلو پودولیاک» مشاور سیاسی «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در واکنش به سخنان رئیس‌جمهور روسیه گفت: «پوتین ارتباطش را با دنیای حقیقی از دست داده است.»

وی با انتقاد از رویکرد تهاجمی مسکو اظهار داشت: «او در جهانی کاملاً متفاوت و غیرواقع‌گرایانه زندگی می‌کند، جایی که هیچ فرصتی برای گفت‌وگو درباره عدالت و حقوق بین‌الملل وجود ندارد.»

این مقام اوکراینی مدعی شد: «روسیه هم اینک در بُن‌بست و در ناامیدکننده‌ترین وضعیت ممکن قرار دارد. هر اقدامی که مسکو در آینده انجام دهد تنها باعث بدتر شدن شرایط خواهد شد. پوتین کاملاً گیج و مبهوت است و درک درستی از موقعیت فعلی ندارد. همین موضوع باعث سخت‌تر شدن شرایط برای روسیه در آینده می‌شود.»

پودولیاک در ادامه با اشاره به مشکلات داخلی روسیه گفت: «در آینده هرج‌ومرج در میدان نبرد روسیه و داخل این کشور به دلیل سیاست‌های پوتین افزایش خواهد یافت.»

پوتین امروز با هشدار به آمریکا مبنی بر این‌که جنگ را به یک درگیری جهانی تبدیل می‌کند، گفت روسیه مشارکت در پیمان «استارت نو» آخرین معاهده کنترل تسلیحات مهم بین مسکو و واشنگتن را به حالت تعلیق در می‌آورد.

پوتین خطاب به نخبگان سیاسی و نظامی کشورش گفت: «من امروز مجبورم اعلام کنم که روسیه مشارکت خود در پیمان کاهش تسلیحات استراتژیک را تعلیق می‌کند.»

پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای نیز گفت: «البته، ما ابتدا این کار را انجام نخواهیم داد اما اگر آمریکا آزمایش‌هایی انجام دهد، ما هم انجام خواهیم داد. هیچ‌کس نباید توهم خطرناکی داشته باشد که برابری استراتژیک جهانی را می‌توان از بین ببرد. یک هفته پیش، من فرمانی را امضا کردم که سیستم‌های راهبردی زمینی جدید را در خدمت رزم قرار دهند.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار