جزییات فروش فوق العاده ایران خودرو تیر ۱۴۰۵ / شرایط فروش فوق العاده و فوری ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ طرح عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟

تداوم رشد معاملات اوراق تسهیلات مسکن در فرابورس

تداوم رشد معاملات اوراق تسهیلات مسکن در فرابورس بیش از ۴۳میلیون ورقه گواهی تسهیلات مسکن(تسه) به ارزش ۵۰هزار و ۲۹۵میلیارد ریال در ۱۱ماه گذشته در فرابورس دادو ستد شد که نشان از افزایش ۸درصدی حجم و رشد ۹۲درصدی ارزش معاملات این اوراق در مقایسه با مدت مشابه پارسال دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، نگاهی به کارنامه فرابورس ایران در 11 ماه گذشته نشان می‌دهد طی 218روز معاملاتی تعداد 1084میلیارد و 458میلیون ورقه بهادار در 57میلیون و 953هزار نوبت به ارزش 91826هزار و 561میلیارد ریال در بازارهای فرابورس خرید و فروش شده است که به ترتیب از افزایش 90درصدی حجم، افت 35درصدی نوبت‌های معاملات و رشد 137درصدی ارزش معاملات نسبت به مدت مشابه سال 1400 حکایت دارد.

 

همچنین بازار اول فرابورس در 11ماه گذشت تغییر مالکیت 240میلیارد و 309میلیون ورقه بهادار به ارزش 1284هزار و 354میلیارد ریال و بازار دوم مبادله 212میلیارد و 770میلیون ورقه بهادار به ارزش 966هزار و 919میلیارد ریال را به خود دیدند که این ارقام به ترتیب بیانگر رشد 58 درصدی حجم و افزایش 24 درصدی ارزش معاملات در بازار اول و رشد 23درصدی حجم و افت 15درصدی ارزش معاملات بازار دوم در مقایسه با 10ماه سال 1400 است.

 

این گزارش می افزاید: در بازار ابزارهای مالی نیز تعداد 95میلیارد و 76میلیون اوراق بدهی به ارزش 85403هزار و 542میلیارد ریال معامله شده است که از رشد 153درصدی حجم و 146درصدی ارزش معاملات این بازار در 11ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حکایت می‌کند.

 

­­افزون بر این، بالغ بر 244میلیارد و 468میلیون واحد صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله به ارزش 2871هزار و 571میلیارد ریال و 43میلیون ورقه گواهی تسهیلات مسکن(تسه) به ارزش 50هزار و 295میلیارد ریال در این مدت در این بازار مورد معامله قرار گرفته است که نشان از افزایش 295درصدی حجم و 187درصدی ارزش معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله و همچنین افزایش 8درصدی حجم و رشد 62درصدی ارزش معاملات اوراق گواهی تسهیلات مسکن در مقایسه با مدت مشابه پارسال دارد.

 

این گزارش می‌افزاید: شاخص کل فرابورس نیز که معاملات امسال را از ارتفاع 18هزار و 554واحد آغاز کرده است با ثبت افزایش 9.1درصدی، در پایان این ماه به ارتفاع 20هزار و 43واحد رسید.

 

ارزش کل بازار فرابورس نیز که در ابتدای امسال 17470هزار و 195میلیارد ریال بود، با ثبت رشد 13درصدی در 11ماه گذشته در پایان بهمن ماه به عدد 19694هزار و 824میلیارد ریال رسید./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار