صندوق بین‌المللی پول: تحریم ایران اقتصاد منطقه را ضعیف می‌کند-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

صندوق بین‌المللی پول: تحریم ایران اقتصاد منطقه را ضعیف می‌کند

صندوق بین‌المللی پول با پیش‌بینی کاهش رشد اقتصادی در منطقه خاورمیانه اعلام کرده است تحریم‌ها علیه ایران اقتصاد منطقه را تضعیف خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 25
کد خبر: ۱۷۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر ، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود پیش‌بینی کرد که رشد اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به بدترین شرایط یک دهه اخیر برسد.

 

در گزارش صندوق بین‌المللی پول، دلیل کاهش رشد اقتصادی منطقه تحریم‌ها علیه ایران عنوان شده که به کل اقتصاد منطقه تأثیر خواهد گذاشت.

 

در پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، رشد اقتصادی خاورمیانه، شمال آفریقا، افغانستان و پاکستان برای سال جاری تنها یک درصد اعلام شده که بدترین وضعیت در سال 2009 محسوب می‌شود.

 

صندوق بین‌المللی پول در پیش‌بینی جدید خود رشد اقتصادی منطقه را نسبت به پیش‌بینی ماه آوریل نیم درصد کاهش داده است.

مهمترین دلیل تغییر پیش‌بینی IMF برای رشد اقتصادی منطقه تحریم‌ها علیه ایران است که از نظر این نهاد بین‌المللی تأثیر آن بر اقتصاد منطقه هم بیشتر خواهد بود.

 

از سوی دیگر درگیری‌ها در سوریه و یمن هم باعث شده که صندوق بین‌المللی پول چشم‌انداز خوبی برای اقتصاد منطقه نداشته باشد.

 

IMF تأکید کرده است که قیمت نفت همواره به عنوان پیشران درآمدهای این منطقه بوده و نوسان آن بر رشد اقتصادی منطقه خاورمیانه تأثیرگذار خواهد بود. در سال 2018 این منطقه رشد اقتصادی 1.6 درصد را تجربه کرد که سال قبل از آن هم حدود 2.1 درصد بود.

 

صندوق‌ بین‌المللی پول در ماه آوریل، پیش‌‌بینی کرد که اقتصاد ایران در سال جاری 6 درصد کوچک‌تر شود اما در گزارش جدید صندوق به پیش‌بینی از اقتصاد ایران اشاره نشده است. تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در ماه می اعمال شد.

منبع:فارس

ارسال نظر