دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کنعانی: مراودات نظامی تهران و مسکو علیه هیچ کشور ثالثی نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه روابط نظامی و دفاعی ایران و روسیه در چارچوب منافع مشترک دو کشور و علیه هیچ کشور ثالثی نیست، گفت: آن‌هایی که ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به یک طرف جنگ صادر می‌کنند، اقدامشان کمک به پایان جنگ نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 24
کد خبر: ۱۷۴۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با اسپوتنیک عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران معتقد است آنهایی که هر روز علیه ایران تبلیغات کرده و ایران را به ناحق متهم به حمایت از یک طرف منازعه می‌کنند نگاهی به حجم تسلیحات ارسالی خود برای یک طرف جنگ هم بیندازند.

وی افزود: کشورهایی که ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات برای یک طرف جنگ صادر می‌کنند اقدامشان کمک به پایان جنگ نیست. اقدام آنها حمایت از راهکار سیاسی نیست.

* روابط ایران و اوکراین

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه روابط ایران و اوکراین روابط خوب و دوستانه‌ای بوده است، اظهار داشت: متاسفانه تحت تاثیر شرایط اخیر یک سال اخیر در اوکراین و تاثیرپذیری دولت اوکراین از رویکرد سیاسی و اعمال فشارهای سیاسی طرف‌های غربی، روابط سیاسی دو کشور دچار تنزل شده است. 

این دیپلمات ارشد ایرانی همچنین به روابط ایران و روسیه نیز پرداخت و بیان کرد: روابط ایران و روسیه مبتنی بر اراده سیاسی رهبران عالی دو کشور است. ایران و روسیه ظرفیت‌های اقتصادی بسیار زیاد، مشترک و مکمل دارند. همکاری دو کشور بر مبنای منافع مشترک دو ملت در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، صنعتی انرژی و حمل و نقل و در زمینه‌های بانکی و مالی در حال گسترش است. 

وی همچنین ادامه داد: روابط نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در چارچوب منافع مشترک دو کشور است و علیه هیچ کشور ثالثی هم نیست. روابط نظامی و دفاعی جمهوی اسلامی ایران و همکاری‌های نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه مسبوق به آغاز بحران نظامی در اوکراین است.

کنعانی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران با نگاه به ضرورت استفاده از راهکار سیاسی از ابتدای آغاز این مناقشه هم با طرف اوکراین و هم با طرف روسیه تماس‌های خودش را برقرار و تلاش کرد راهکاری را برای پایان دادن به منازعه از طریق سیاسی پیدا کند.

به گفته سخنگوی دستگاه دیپلماسی، کشورهایی که ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات برای یک طرف جنگ صادر می‌کنند، اقدامشان کمک به پایان جنگ نیست./ فارس

ارسال نظر