قیمت طلا و سکه افزایش یافت؛ سکه ۱۶۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد آیفون تاشو اپل چند؟ نسخه جدید برای عبور از بحران آب / جزییات برنامه جدید آبفای تهران اعلام شد آزادسازی سهام عدالت پس از یک دهه توقف؛ وعده وزیر اقتصاد برای تابستان ۱۴۰۵ قطع برق تعدادی از مناطق تهران / ماجرا چه بود؟ پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۷ تیر ۱۴۰۵ / دلار در آستانه عبور از مرز احتیاط پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۷ تیر ۱۴۰۵ / سیگنال افزایشی دلار به بازار طلا سود بانکی ۴۰ درصدی صحت دارد؟ قیمت‌های جدید ایران خودرو اصلاح می‌شود؟ قیمت جدید خودرو‌های داخلی در بازار منتشر شد؛ شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵  زمان شارژ کالابرگ تیر ماه 1405 اعلام شد آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه شش تیرماه ۱۴۰۵ صفر تا صد عرضه اولیه رانیز؛ از قیمت پایه تا فروش ۳۰ درصدی و زمان و نحوه برگزاری عرضه اولیه رانیز مجوز از سرگیری مجدد پرواز‌های تهران - دبی صادر شد + جزئیات اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به میزان افزایش حقوق؛ نحوه ثبت و پیگیری اعلام شد اختلال بانکی در بانک‌های ملی و صادرات؛ بازگشت دوباره ناپایداری سامانه‌ها

کاهش صادرات روسیه، قیمت نفت را گران کرد

کاهش صادرات روسیه، قیمت نفت را گران کرد از آنجایی‌که که انتظار می‌رود، روسیه میزان صادرات خود را بیشتر کاهش دهد، قیمت نفت در بازار‌های جهانی به ۸۲.۹۲ دلار کاهش یافت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 24
کد خبر: ۱۷۴۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، انتظار برای صادرات کمتر نفت از سوی روسیه که اثر افزایش ذخایر نفت آمریکا و نگرانی در مورد فعالیت اقتصادی در جهان را خنثی کرد، قیمت نفت در معاملات امروز برای دومین روز متوالی افزایش یافت.

هر بشکه نفت برنت با 71 سنت افزایش 82.92 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 51 سنت افزایش 75.90 دلار معامله شد.

امروز سالگرد آغاز درگیری نظامی روسیه به اوکراین است و در این روز، قیمت نفت برنت حدود 14 درصد کمتر از قیمت مدت مشابه سال گذشته است.

نفت برنت در 8 مارس 2022 به بالاترین رقم 14 سال پیش یعنی نزدیک 128 دلار در هر بشکه رسید.

هر بشکه نفت خام آمریکا با 66 سنت افزایش 76.05 دلار معامله شد.

با برنامه روسیه برای کاهش بیش از 25 درصدی صادرات نفتش از بنادر غربی این کشور از ماه مارس که بیشتر از 500 هزار بشکه کاهشی که اعلام کرده بود، می‌شود، قیمت نفت روز گذشته را با حدود 2 درصد افزایش به پایان برد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار گفت: «رقم بیشتر از انتظار ذخایر نفت آمریکا همچنان چشم انداز نفت چشم انداز تقاضا برای نفت را به چالش می کشد اما انتظار برای کاهش تولید روسیه این اثر را خنثی می کند.»

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد، ذخایر نفت خام آمریکا در بالاتری سطح از ماه می 2021 قرار دارد. ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 17 فوریه 7.6 میلیون بشکه در روز افزایش یافته و به حدود 479 میلیون بشکه رسیده است.

بانک جی پی مورگان طی یادداشتی اعلام کرد، احتمالا قیمت ها در کوتاه مدت به 70 دلار کاهش یابد زیرا موانع رشد اقتصادی جهان تقویت شده است.

این بانک همچنین پیش بینی کرد، اوپک به منظور محدود کردن کاهش قیمت نفت، تولید خود را کاهش دهد.

قیمت نفت در این هفته چندان تغییرات و نوسانی نداشته است درحالی که در هفته قبل 4 درصد کاهش یافت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار