اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها از اول مهرماه ۱۴۰۴ جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

سردار اخوان: ۲۳۰ بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه تاکنون در مناطق کمتر برخوردار به ارائه خدمات پرداختند

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت: تاکنون بیش از ۲۳۰ بیمارستان سیار در نقاط مختلف کشور برابر نیاز مردم به خدمات بهداشتی درمانی ارائه گردیده است و در این بیمارستان‌ها چهار میلیون نفر خدمات دریافت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، در ایام ولادت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه بنا به تدبیر فرمانده نیروی زمینی سپاه و درخواست سردار مارانی فرمانده قرارگاه مدینه در بشاگرد مستقر شد.

 

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت: این نیرو یکی از مجهزترین و پیشرفته‌ترین بیمارستان‌های سیار تخصصی و فوق تخصصی خود را بنا به تدبیر فرمانده نیروی زمینی سپاه و درخواست سردار مارانی فرمانده قرارگاه مدینه از تاریخ ششم اسفندماه همزمان با اعیاد شعبانیه در منطقه عمومی سردشت بشاگرد استان هرمزگان به مدت یک هفته راه اندازی کرده است.

 

سردار احمد اخوان مهدوی فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت : بیمارستان سیار آیت الله شهید صدوقی نیروی زمینی سپاه دارای ۱۰۰ تخت و ۲۵ درمانگاه تخصصی می باشد‌. این بیمارستان دارای بخش‌های کامل اتاق عمل، ریکاوری، بخش بستری، رادیولوژی ،سونوگرافی، ام‌آرآی، سی‌تی‌اسکن، اورژانس، آزمایشگاه دندانپزشکی، داروخانه، آی‌سی‌یو و سی‌اس‌آر و... می‌باشد. همچنین درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی داخلی، قلب و عروق، چشم، ارتوپد، جراحی، بیهوشی، دندانپزشکی، زنان و زایمان، اطفال، سونوگرافی، رادیولوژی، ارولوژی،گوش وحلق و بینی، عفونی، غدد، ریه، داخلی؛ مغز واعصاب، گوارش، روانپزشک، طب اورژانس و عمومی است که به مردم شهرستان بشاگرد بصورت رایگان خدمات درمانی ارائه می‌کند.

 

فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه هدف از برپایی این بیمارستان را با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری برای خدمت رسانی به مردم کم برخوردار عنوان کرد و گفت: تاکنون بیش از ۲۳۰ بیمارستان سیار در نقاط مختلف کشور برابر نیاز مردم به خدمات بهداشتی درمانی ارائه گردیده است و در این بیمارستان‌ها چهار میلیون نفر خدمات دریافت کرده‌اند.

 

سر دار اخوان اضافه کرد: توان و ظرفیت های نظام سلامت نیروی زمینی سپاه به حدی از شکوفایی رسیده است که براساس نیاز مردم در حوادث ِغیرمترقبه و بحرانها مثل زلزله سیل و..که قادر است برای ارایه خدمات درمانی بسیار سریع موثر و به موقع اقدام نماید. انعطاف پذیری ،نواوری، خلاقیت، خوداتکایی ، استاندارد سازی هم افزایی و دقت در ارائه خدمات پزشکی سازماندهی و هم افزایی از ویژگیهای این بیمارستان می باشد و کارکنان تخصصی فوق تخصصی و مدیریتی بالغ بر ۱۷۰ نفر می باشد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار