سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در صنعتی‌سازی ساختمان پیشگام هستند

سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در صنعتی‌سازی ساختمان پیشگام هستند رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: نیرو‌های مسلح در حوزه صنعتی‌سازی ساخت و ساز ساختمان پیشگام خواهند بود و تلاش می‌کنیم تا در مدت قابل قبولی واحد‌های متعهد شده را بسازیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در مراسم افتتاح و تحویل‌دهی واحد‌های مسکونی ساخته شده نیرو‌های مسلح اظهار داشت: امروز به‌حمدالله بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی ساخته شده تحویل همکاران و همرزمان عزیزمان در نیرو‌های مسلح می‌شود که این بخشی از نهضت ساخت مسکن در نیرو‌های مسلح است که با سرعت خوبی در حال پیشرفت است.

 

سردار باقری افزود: امیدواریم مسئله مسکن که یکی از موضوعات اصلی زندگی هر خانواده از جمله همرزمان ما در نیرو‌های مسلح است با این روند مطلوبی که آغاز شده است به خوبی پیش برود و به ثمر بنشیند تا در سایه آرامش، ماموریت‌ها و مسئولیت‌ها به نحو مطلوبی انجام شود.

 

وی گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که میان نیرو‌های مسلح و دولت محترم امضا شده است، تعداد ۵۰۰ هزار واحد مسکونی از مجموعه طرح ملی مسکن جهت ارائه مسکن شخصی کارکنان نیرو‌های مسلح تدبیر شده که برای رسیدن به این عدد بزرگ در طول مدتی که تعهد شده است. طبیعتا باید روند کار با صنعتی‌سازی ساختمان پیش می‌رفت و به‌حمدلله وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران در این رابطه پیشگام شد و ساخت یک پروژه مسکن صنعتی را آغاز کرده و به سرعت خاتمه داد و بعد دو شرکت داخلی وارد کار شدن و سه مجموعه مسکونی نیز به طور همزمان با سرعت بالایی ساخته شدند.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: پروژه‌ای که امروز در شهر تهران مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، مجموعه هشت طبقه‌ای است که در مدت ۱۳۰ روز به مرحله بهره‌برداری رسیده است و از جهات مختلف به ویژه هزینه و استحکام در برابر زلزله قابل توجه است و این پروژه نمونه‌ای شد برای اینکه بتوانیم آن را با سرعت بالا در سراسر کشور توسعه دهیم.

 

سرلشکر باقری گفت: نیرو‌های مسلح در حوزه صنعتی‌سازی ساخت و ساز ساختمان پیشگام خواهند بود و تلاش می‌کنیم تا در مدت قابل قبولی واحد‌های متعهد شده را بسازیم. در حال حاضر حدود ۱۹۹ هزار واحد مسکونی برای کارکنان نیرو‌های مسلح در مراحل مختلف، آغاز ساخت، تا بهره برداری است و امروز نیز مراسم کلنگ‌زنی ۳۱ هزار واحد مسکونی نیز انجام می‌شود.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه امروز ۱۳ هزار واحد تحویل کارکنان نیرو‌های مسلح می‌شود، گفت: این گام نخست ما دراین عرصه محسوب می‌شود و همچنین مسکن سازمانی نیز برای همرزمان ما در نقاط مرزی در حال ساخت است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار