خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

قالیباف: ایران آماده شروع صادرات خودرو به روسیه است

قالیباف: ایران آماده شروع صادرات خودرو به روسیه است سخنگوی وزارت صمت در گفتگو با ریانووستی اعلام کرد که دو خودروساز بزرگ ایرانی یعنی ایران خودرو و سایپا، در حال حاضر در حال گرفتن مجوز در روسیه برای صادرات خودرو به این کشور در آینده هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از راشاتودی، امید قالیباف، سخنگوی وزارت صمت در گفتگو با ریانووستی اعلام کرد که دو خودروساز بزرگ ایرانی یعنی ایران خودرو و سایپا، در حال حاضر در حال گرفتن مجوز در روسیه برای صادرات خودرو به این کشور در آینده هستند.

 

وی با بیان اینکه سایپا برای تامین 45 هزار خودروی مدل شاهین و کوئیک با یک شرکت بلاروسی قرارداد امضا کرده است، گفت: این دو مدل به بازار روسیه نیز تحویل خواهد شد.

 

قالیباف مشخص نکرد که سایپا مستقیماً خودروها را به روسیه ارسال می‌کند یا از طریق بلاروس این صادرات را انجام خواهد داد اما توضیح داد که به دلیل تحریم‌های غرب این خودروساز نیاز به شفاف‌سازی دارد.

 

وی همچنین با اشاره به اینکه هیچ قرارداد مستقیمی بین خودروسازان ایرانی و روسیه وجود ندارد، تاکید کرد: مذاکرات با مسکو در حال انجام است و خودروها در انتظار صدور مجوز هستند.

 

بر اساس این گزارش، مسکو و تهران در نوامبر گذشته یادداشت تفاهمی برای صادرات خودروی ایران به روسیه به ارزش 300 میلیون دلار امضا کردند. دو کشور همچنین شرایط تولید مشترک خودرو را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

 

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که خودروسازان بزرگ خاورمیانه به دنبال خروج برندهای اروپایی، آمریکایی و ژاپنی به بازار روسیه چشم دوخته‌اند.

 

در این گزارش، آمده است: ایران خودرو خودروهای اصلاح شده از برندهای چینی هایما و دانگ فنگ را مونتاژ می کند. سال گذشته، ایران همچنین تولید سدان تارا را بر اساس طراحی پژو 301 آغاز کرد، در حالی که طبق داده‌های این شرکت‌ها، مدل‌های جدید دیگری که از پژو و سیتروئن به عنوان نمونه اولیه استفاده می‌کنند، در راه است./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار