نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟

عرضه خودروهای وارداتی در بورس منتفی شد

عرضه خودروهای وارداتی در بورس منتفی شد رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، گفت: قرار بر این بود عرضه خودروهای وارداتی در بورس کالا باشد؛ اما بر اساس مصوبه هیئت دولت قرار شد این عرضه‌ها در سامانه یکپارچه خودرو صورت بگیرد و فعلا عرضه‌ای در بورس کالا نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر،  مجید عشقی در آیین رونمایی از نخستین صندوق بخشی بازار سرمایه گفت: ما در دوره جدید پنج نوع صندوق متنوع از جمله صندوق تضمین اصل سرمایه، صندوق اهرمی، صندوق املاک مستغلات و صندوق بخشی را راه‎‌اندازی کردیم تا سرمایه‌گذاران بتوانند با هر گونه سلیقه و هر میزان از ریسک در بازار سرمایه، سرمایه‌گذاری کنند. هرچند پیش از این صندوق‌های دارا یکم و پالایش یکم وجود داشتند اما این نخستین صندوق بخشی است که در صنعت پتروشیمی راه افتاده و سال آینده شاهد صندوق‌های بخشی بیشتری خواهیم بود.

 

وی با تاکید بر اینکه هدف از معرفی صندوق‌ بخشی این است که بتوان متناسب با نیاز مشتریان به همه ذائقه‌های موجود بازار پاسخ داد، اظهار کرد: بسیاری از سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در یک حوزه هستند و در عین حال نمی‌خواهند ریسک تک سهم بودن را به دوش بکشند، که با راه‌اندازی صندوق بخشی این امکان فراهم شد. ان‌شاالله این ابزار به کاهش ریسک معاملات به ویژه برای سهامدارانی که وقت و انرژی کافی یا سواد مالی برای خرید و فروش سهام ندارند، کمک کند.

 

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: رایزنی‌های لازم را برای جلوگیری از زیان صادرکنندگان انجام می‌دهیم. عرضه ارز صادراتی شرکت‌ها در بازار مبادله‌ای به نسب گذشته به نفع آن‌ها است. هرچند ما رایزنی‎‌های لازم را انجام می‌دهیم که نه صادرکنندگان ضرر کنند و نه مصرف‌کنندگان و شرایط فعلی از گذشته برای شرکت‌ها بهتر است.

 

عشقی ادامه داد: قرار بر این بود عرضه خودروهای وارداتی در بورس کالا باشد؛ اما بر اساس مصوبه هیئت دولت قرار شد این عرضه‌ها در سامانه یکپارچه خودرو صورت بگیرد و فعلا عرضه‌ای در بورس کالا نداریم.

 

وی افزود:تعیین نرخ خوراک پتروشیمی‌ها بر اساس قانون بر عهده 7000 تومان نخواهد بود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار