رفع ناترازی بانک مسکن با حمایت دولت ارز مشترک بریکس دلار را به چالش می‌کشد؟ افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در پایتخت فرزین دستیار ویژه اقتصادی پزشکیان شد واردات بدون ارز دولتی؛ نسخه جدید تنظیم بازار خودرو بیانیه بازاریان اصفهان در خصوص اعلام موضع نسبت به شرایط اقتصادی بازاریان کرمانشاه: انتقاد داریم، اما از چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم شرایط واریز وجه پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو دی ۱۴۰۴ میوه شب عید دو برابر سال قبل ذخیره شد جزئیات افزایش پلکانی حقوق ۱۴۰۵ کارمندان و بازنشستگان/ حقوق کارمندان و بازنشستگان ۲۰ تا ۴۳ درصد افزایش می‌یابد فرمول دقیق افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ واریز مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان + جزئیات  گزارش تحلیلی پیش بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ جزئیات تازه از افزایش ۳۰ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۵ کاهش قیمت سکه تا ۶ میلیون تومان / جدول آخرین قیمت انواع سکه در بازار ایران

بارش برف و باران در ۱۰ استان تا چهارشنبه/ هشدار زرد هواشناسی برای استان‌های جنوبی

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد برای استان‌های جنوبی کشور از بارش برف، باران و وزش باد شدید در ۱۰ استان طی امروز تا چهارشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در استان‌های بوشهر، فارس، کرمان، یزد، جنوب اصفهان، شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، مناطق جنوبی چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی ابرناکی، بارش باران، گاهی وزش باد و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 

در ارتفاعات بارش برف، در مناطق مستعد رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید و تگرگ و در جزایر شمال خلیج فارس رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

 

سه‌شنبه بارش در جنوب اصفهان، شمال فارس، جنوب یزد، کرمان، خراسان جنوبی و نیمه شمالی سیستان و بلوچستان ادامه دارد. روز چهارشنبه در مناطقی از کرمان و سیستان و بلوچستان بارش و وزش باد روی می‌دهد و سامانه بارشی بعدازظهر از مرزهای شرقی کشور خارج می‌شود.

 

پنجشنبه در اکثر مناطق کشور آسمان صاف است و روز جمعه در استان‌های آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و غرب کردستان ابرناکی و بارش پراکنده انتظار می‌رود.

 

در ساعات اولیه سه روز آینده در شهرهای تهران و کرج افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود. طی 2 روز آینده در جنوب و جنوب شرق کشور کاهش موقتی دما روی می‌دهد و تا روز جمعه روند افزایش دما در نوار شمالی ادامه دارد.

 

توصیف سامانه: افزایش وزش باد و ارتفاع موج

زمان شروع: بعدازظهر دوشنبه 1401/12/08

زمان پایان: بعدازظهر چهارشنبه 1401/12/10

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع امواج در ساحل تا 1 متر و در فرا‌ساحل 1.5 متر

منطقه اثر: نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان.

 

اثر مخاطره: احتمال غرق‌شدن شناگران، احتمال پاره‌شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های صیادی، احتمال خسارت به شناورهای سبک، تفریحی، نیمه‌سنگین، اختلال در ورود و خروج شناورها به بندرگاه‌ها، و احتمال آسیب به تأسیسات دریایی در ساحل و فراساحل.

 

توصیه: اجتناب از عملیات تفریحی، به‌ویژه غواصی و شنا، محدودیت در تردد با شناورهای سبک، نیمه‌سنگین و قایق‌های صیادی و تفریحی، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت، جمع‌آوری تورهای صیادی و محدودیت در فعالیت‌های دریایی در ساحل و دور از ساحل./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار