تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم

رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۹۹ پایان یافت

رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99 که با حضور نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی هوایی ارتش در منطقه سمنان برگزار شد، با موفقیت و دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده، به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ قادر رحیم زاده فرمانده رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99، گفت: در رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99 که از روز گذشته توسط نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوافضای سپاه و نیروی هوایی ارتش در منطقه‌ای به وسعت بیش از نیمی از کشور برگزار شد، به لطف خداوند متعال و تلاش همه رزمندگان شرکت کننده، به تمام اهداف از پیش تعیین شده دست یافتیم و سناریوهای مختلف طراحی شده در این رزمایش با موفقیت اجرا شد.

 

وی افزود: استقرار سامانه‌های پدافندی اعم از سامانه‌های موشکی، راداری، کنترل و فرماندهی و جنگ الکترونیک از جمله مواردی بود که در فاز نخست این رزمایش صورت گرفت و در ادامه با تهاجم هواپیماهای باسرنشین و بدون سرنشین نیروی هوایی ارتش و نیروی هوافضای سپاه به منطقه عمومی رزمایش اقدامات لازم برای کشف، شناسایی و رهگیری آنها تا مرحله اصابت الکترونیکی(شلیک سرد) انجام شد.

 

امیر سرتیپ رحیم زاده با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های این رزمایش به کارگیری تجهیزات و سامانه‌های ایرانی بود، عنوان کرد: تمام تجهیزات و سامانه‌های به کارگرفته شده در این رزمایش اعم از سامانه‌های کشف و شناسایی، موشکی، راداری، جنگ الکترونیک و ... محصولاتی هستند که به دست توانمند فرزندان ملت شریف ایران در نیروهای مسلح و صنعت دفاعی کشور تولید شده اند و از این حیث این برای نخستین بار بود که یک رزمایش با سازمان رزم تماما ایرانی برگزار می‌شد.

 

فرمانده رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99، مشترک بودن رزمایش مدافعان آسمان ولایت را از جمله ویژگی‌های بارز آن برشمرد و با اشاره به شلیک پرحجم سامانه‌های موشکی ارتش و سپاه در این رزمایش، گفت: با شلیک موفق سامانه‌های پدافند موشکی باور 373، مرصاد، 15 خرداد، طبس و سوم خرداد به سوی اهداف حمله ور به منطقه رزمایش، سد آهنین پدافند هوایی کشور در برابر هرگونه تهدید هوایی به نمایش گذاشته شد.

 

وی استفاده از سامانه پدافندی بومی راهبردی باور 373 بر علیه اهداف دورایستا را یکی از نقاط عطف این رزمایش برشمرد و گفت: از آنجاکه تهدیدات دورایستا امروز به یکی از اصلی‌ترین تهدیدهای حوزه هوایی تبدیل شده‌اند، لذا مقابله با آنها در دستور کار ما قرار دارد که در این زمینه هم با استفاده ازسامانه بومی باور 373، هدف دورایستا در یک تمرین واقعی مورد اصابت قرار گرفت.

 

فرمانده رزمایش مدافعان آسمان ولایت 99 هماهنگی، هدایت و کنترل عملیات پدافند هوایی نیروهای مسلح برای تقویت دفاع هوایی منسجم و موثر در برابر هرگونه تهدید هوایی در قالب شبکه یکپارچه پدافند هوایی و تحت هدایت و طرح‌ریزی عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی کشور را از اهداف اصلی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99 عنوان کرد و گفت: در این رزمایش مشترک افسران ارتش و سپاه دوشادوش یکدیگر در مراکز فرماندهی عملیات مشترک منطقه‌ای (SOC) صحنه واقعی نبرد و مقابله با تهدیدات هوایی را تحت هدایت و کنترل عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی کشور و نظارت مستقیم ارزیابان و ناظران قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) تمرین کردند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر