ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

لاپید: کابینه نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد

لاپید: کابینه نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در واکنش به درگیری میان شهرک‌نشینان با فلسطینیان، اقدامات کابینه نتانیاهو را خطری برای امنیت این رژیم عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، لاپید با حمله به نتانیاهو گفت که کابینه نخست وزیر رژیم صهیونیستی خطری برای امنیت این رژیم است.


به گزارش الجزیره، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی افزود: شبه نظامیان وابسته به «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی شهر حواره واقع در جنوب نابلس را به آتش کشیدند تا جلسه عقبه را خنثی کنند.


وزیر دارایی رژیم صهیونیستی پیش‌تر گفته بود که به نتایج نشست عقبه پایبند نخواهد بود و شهرکسازی نیز متوقف نمی‌شود.


نشست امنیتی تدارک دیده شده توسط آمریکا میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه به میزبانی اردن در بندر عقبه و حضور نمایندگان قاهره و واشنگتن در سایه اعتراضات و محکومیت آن از جانب مردم و گروه‌های مقاومت فلسطین برگزار شد.


براساس بیانیه پایانی نشست عقبه، رژیم صهیونیستی متعهد شده است که بررسی ساخت شهرک‌های صهیونیست نشین را به مدت ۴ ماه و تصویب ساخت شهرک‌های جدید را به مدت ۶ ماه متوقف کند.


در پی این نشست، شهرک نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف نابلس یورش بردند و با فلسطینیان درگیر شدند.


بنابر اعلام هلال احمر فلسطین، دستکم یک جوان فلسطینی در حمله شهرک نشینان به جنوب نابلس شهید و ۳۵۰ نفر زخمی شدند.
شهرک نشینان صهیونیست همچنین به ده‌ها خودروی متعلق به فلسطینیان آسیب رسانده و تعدادی از منازل مسکونی متعلق به فلسطینیان را به آتش کشیدند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار