یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

لاپید: تنها هدف اقدامات تحریک آمیز بن گویر جنگ افروزی است

لاپید: تنها هدف اقدامات تحریک آمیز بن گویر جنگ افروزی است همزمان با انتقاد رئیس اپوزیسون رژیم اسرائیل از یورش به مسجد الاقصی، رسانه‌های این رژیم فاش کردند که این یورش که با مشارکت دو تن از وزیران صهیونیست صورت گرفت، با چراغ سبز شخص نتانیاهو انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 14
کد خبر: ۲۵۴۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه با حمله شدید به «ایتمار بن گویر»، وزیر تندروی امنیت داخلی این رژیم اعلام کرد که تنها هدف اقدامات تحریک آمیز وی در مسجد الاقصی «جنگ افروزی» است و این کار به ضرر صهیونیست هاست.

«یائیر لاپید» در توئیتی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» در واکنش به تعرض بن گویر تندرو به مسجد الاقصی و درخواست وی برای صدور مجوز اقامه نماز یهودیان در این مسجد نوشت: «تن‌ها هدف اقدامات تحریک آمیز بن گویر جنگ افروزی است که باعث کشته شدن شهروندان اسرائیلی خواهد شد.»

در همین راستا، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که لاپید تماس‌هایی با «آریه درعی» رئیس حزب مذهبی شاس که از شرکای ائتلاف دولتی این رژیم به شمار می‌رود، برقرار کرده و خواستار صدور بیانیه‌ای از سوی کنست در زمینه ممنوع شدن ورود صهیونیست‌های افراطی به مسجد الاقصی شده است.

تعرض ۲ وزیر اسرائیلی به مسجد الاقصی با چراغ سبز نتانیاهو

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تعرض ایتمار بن گویر و اسحاق واسرلو دو وزیر اسرائیلی به مسجد الاقصی با موافقت و چراغ سبز دفتر نخست وزیر این رژیم انجام گرفت.

در همین راستا، واسرلو نیز امروز اعلام کرد که در نامه‌ای به نتانیاهو او را در جریان تصمیم خود و بن گویر و شمار زیادی از شهرک نشینان صهیونیست برای تعرض به مسجد الاقصی قرار داد و او نیز با این اقدام موافقت کرد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار