دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

چین: تحریم‌های آمریکا علیه روسیه بی‌پاسخ نمی‌ماند

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت پکن قاطعانه تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های چینی بر سر روسیه را رد می‌کند و اقدامات متقابل لازم را انجام خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، مائو نینگ سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرد اقدامات جدید ایالات متحده برای اعمال فشار بر چین، «کوچکترین زمینه قانونی» ندارد و مورد تایید شورای امنیت سازمان ملل قرار نگرفته است.

 

این مقام چینی دوشنبه (۲۷ فوریه) گفت: پکن قاطعانه تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های چینی بر سر روسیه را رد می‌کند و اقدامات متقابل لازم را انجام خواهد داد.

 

او در اظهارنظر درباره محدودیت‌هایی که واشنگتن ۲۴ فوریه (سالروز آغاز جنگ اوکراین) علیه شرکت‌های چینی بر سر روسیه اعمال کرد، گفت: ما از چنین اقداماتی به شدت ناراضی هستیم و اعتراض قاطع خود را ابراز می‌کنیم.

 

وی افزود: چین به اقدامات لازم برای حفاظت از حقوق قانونی مشاغل چینی ادامه خواهد داد. این‌ها، تحریم‌های یکجانبه و خارج از حوزه صلاحیت قضایی آمریکا است.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن بیان این که آمریکا به طور جدی منافع چین را نقض می‌کند، تصریح کرد پکن اعتراض جدی خود را در این خصوص به واشنگتن ابلاغ کرده است.

 

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا دیروز (یکشنبه) در ادامه دخالت واشنگتن در امور داخلی چین و روابطش با روسیه، پکن را تهدید کرد و گفت هر گونه کمک نظامی پکن به مسکو «پیامدهای واقعی و جدی» برای چین به همراه خواهد داشت.

 

در جریان عملیات نظامی روسیه در اوکراین، کشورهای غربی به خصوص ایالات متحده به شدت از ائتلاف نظامی روسیه و چین ابراز نگرانی کرده‌اند. در همین خصوص، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای گفت دولت جو بایدن در حالی چین و روسیه را «مجبور» به اتحاد با یکدیگر کرد که باید به هر قیمتی از این موضوع اجتناب می‌کرد.

 

نگرانی غرب از کمک نظامی به روسیه در حالی است که کشورهای غربی از طریق عرضه کمک‌های نظامی و تشدید فشار تحریم‌ها علیه روسیه به طولانی شدن جنگ اوکراین کمک کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده