قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

واشنگتن: هیچ پیامی از طریق عراق برای ایران نفرستادیم

واشنگتن: هیچ پیامی از طریق عراق برای ایران نفرستادیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه هیچ پیامی از طریق وزیر خارجه عراق برای همتای ایرانی او ارسال نکرده‌اند، بار دیگر تکرار کرد که احیای برجام برای ماه‌هاست که در دستورکار قرار ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۴۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه مدعی شد که واشنگتن هیچ پیامی از طریق مقام‌های عراقی برای ایران ارسال نکرده است.

 

پیش از این، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفته بود که «فؤاد حسین» همتای عراقی‌اش، پیامی را از طرف آمریکا به او مخابره کرده است.

 

پرایس طی نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره این پیام، گفت: «من نمی‌توانم به این سوال پاسخ دهم. فقط مقام‌های ایرانی می‌توانند جواب دهند که چرا به دروغ گفتن ادامه می‌دهند. مقام‌های ایران می‌توانند هر مقدار که بخواهند حرف خود را تکرار کنند اما این، حقیقت پشت ماجرا را تغییر نمی‌دهد».

 

وی در این‌باره توضیح داد: «احیای برجام برای ماه‌هاست که در دستورکار قرار ندارد. ما هیچ پیامی [به ایران] ارسال نکرده‌ایم. نمی‌توانم بگویم که چرا مقام‌های ایرانی تلاش می‌کنند جهان را فریب دهند».

 

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی وزارت خارجه آمریکا،‌ سخنگوی این وزارتخانه در پاسخ به سوالی درباره سخنرانی امیرعبداللهیان در شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو نیز مدعی شد: «وضعیت حقوق بشر در ایران اسفناک است و حضور وزیر خارجه این کشور در شورای حقوق بشر، یادآوری از دورویی رژیم ایران است».

 

پرایس همچنین درباره جنایات رژیم کودک‌کُش صهیونیستی و حملات اخیر نظامیان آن به کرانه باختری، اظهار داشت: «ایالات متحده شدیداً از اتفاقات اخیر و تداوم خشونت در اسرائیل و کرانه باختری نگران است».

 

طبق این گزارش، وی اضافه کرد: «ما قتل دو اسرائیلی نزدیک نابلس و یک اسرائیلی نزدیک اریحا را محکوم می‌کنیم. همینطور ما خشونت گسترده و بی‌اغماض شهرک‌نشینان [صهیونیست] علیه غیرنظامیان فلسطینی را محکوم می‌کنیم... این اقدامات کاملا غیرقابل قبول هستند».

 

این مقام آمریکایی با بیان اینکه اتفاقات اخیر نشان‌دهنده شکننده بودن وضعیت در کرانه باختری است، تصریح کرد: «ما از کابینه اسرائیل انتظار داریم که مسئولیت کامل و پیگرد قانونی مسئولان این حملات و همچنین جبران خسارت برای [فلسطینی‌هایی] که خانه و اموال خود را از دست داده‌اند، برعهده بگیرد».

 

پرایس پیش از این نیز درباره حملات نظامیان اشغالگر به شهر نابلس در کرانه باختری که شهادت تعداد زیادی از فلسطینی‌ها را در پی داشت، گفته بود: «نگران این هستیم که حمله به نابلس، تلاش‌ها برای ایجاد ثبات را به عقب براند»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار