پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

واکنش وزیربهداشت به تحریف سخنانش

وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم ایجاد فضای شادی و نشاط در کشور، گفت: برخی با کج سلیقگی سعی در ایجاد فضای غم و اندوه در جامعه دارند و سعی می‌کنند صحبت‌های بنده را با برداشتی نادرست منتشر کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 26
کد خبر: ۱۷۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی وزیر بهداشت گفت: چندی پیش بنده در جمع معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفتم که باید به دانشگاه‌ها روحیه نشاط و امید تزریق کرد و اجازه نداد که دانشجویان دچار افسردگی شوند.

 

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه به جامعه یاس و ناامیدی پمپاژ نکنید بلکه به جامعه امید و نشاط تزریق کنید گفت: اما متأسفانه عده‌ای مرتب به یاس و ناامیدی جامعه دامن می‌زنند.

 

وی افزود: در آن نشست گفتم که در تشیع ۱۴ ولادت و ۱۳ وفات و شهادت داریم و گویا یک ولادت برای شادمانی بیشتر شیعه وجود دارد و آن انتظار قائم آل محمد (عج) برای ایجاد نشاط و امید در جامعه است، به عبارتی "در این سیاهی شب‌های سرد بی فانوس، هنوز دل به امید تو بسته ام خورشید"

 

نمکی ادامه داد: یکی از دوستان شب گذشته با بنده تماس گرفت و عنوان کرد که فردی علیه تو توییت کرده که گفته ای مراسم روضه و عزاداری برای حضرت سیدالشهدا (ع) عامل خودکشی در جوانان است. ابتدا از این حرف نرنجیدم چون برخی افراد این گونه حرف‌ها را زیاد می‌زنند و برخی در پی ایجاد فضای غم و اندوه و سرخوردگی در جامعه هستند، لکن این برداشت و حرف، قطعاً از روی کج سلیقگی بوده است. دوستی دیشب عنوان کرد وقتی این برداشت‌های ناصواب از صحبتت را دیدم دلم برای تویی سوخت که برای ظهر عاشورا سرودی: "دشت گرم پرغبار، اسب‌های بی سوار، خیمه‌های سوخته، چهره‌های از عطش افروخته، دجله از این تشنه کامان شرمسار، کودکان بی پدر، مادران داغدار، دختری ژولیده موی و بی قرار، خواهری غم دیده ی بی غمگسار، بر تن صدپاره می‌گریند چون ابر بهار، تا قیامت مرغ حق در غم این ظهر عاشورا بنال تا ابد ای آسمان بر سر این خاک ماتم زا ببار"

 

وزیر بهداشت افزود: خاطرم هست که از کودکی چون در منطقه کویری زندگی می‌کردیم و شب‌های گرم تابستان را بر روی پشت‌بام و در پشه بند می‌خوابیدیم خبری از یخچال و کولر نبود، وقتی مادرم از کوزه در کاسه‌های سفالی به ما آب می‌داد می‌گفت بگو فدای لب تشنه ات یا اباعبدالله، از همان کودکی، در خوشی و ناخوشی جرعه‌ای آب ننوشیدم که نگویم فدای لب تشنه‌ی یا اباعبدالله، حالا این عاشق امام حسین (ع) وقتی می‌گوید نگذارید جامعه در غم و اندوه زندگی کند را متهم می‌کنند که بنده گفته ام روضه اباعبدالله باعث خودکشی است و ببینید که با چه اندیشه‌های بیمارگونه مغرضی در کشور روبرو هستیم و خدا همه را به راه درست هدایت کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده