اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

مسمومیت عجیب ۲۶۰ نفر در رضوانشهر!

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از افزایش شمار مسمومیت‌های رضوانشهر به ۲۶۰ تن خبر داد و گفت: تیم‌های درمانی در محل بیمارستان به حالت آماده باش هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدتقی آشوبی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش شمار مسمومیت با علائم تهوع و استفراغ در شهرستان رضوانشهر، اظهار کرد: تاکنون ۲۶۰ تن از شهروندان رضوانشهری با علائم تهوع، استفراغ و دلپیچه به مراکز دولتی و خصوصی این شهرستان مراجعه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه همه بیماران با علائم استفراغ و تهوع در مراکز سلامت محور به صورت سرپایی درمان شده‌اند، افزود: تاکنون هیچ بیماری در اثر این علائم در مراکز درمانی شهرستان و استان بستری نشده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه این بیماران از روز گذشته در حال مراجعه به مراکز درمانی از جمله بیمارستان شهدای رضوانشهر هستند، گفت: اولین بیماران مراجعه کننده به بیمارستان شهدای رضوانشهر ساعت ۱۱ روز گذشته بوده است.

آشوبی با اشاره به افزایش تعداد مراجعین با علامت‌های مشابه و احتمال امکان وقوع رخداد بهداشتی، تصریح کرد: جهت بررسی موضوع، شناسایی منشأ بیماری و همچنین اقدامات بهداشتی و درمانی لازم، اقدامات لازم در دانشگاه علوم پزشکی گیلان با هماهنگی دستگاه‌های مسؤول در شهرستان، صورت گرفته است.

وی ادامه داد: مقرر شده تا شبکه بهداشت و درمان شهرستان رضوانشهر به فوریت نسبت به بررسی‌های اپیدمیولوژیک جهت پیدا کردن علل احتمالی از طریق سنجش آب شرب شهرستان از نظر آلودگی میکروبی و میزان کلر باقی مانده آب اقدام کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: با توجه به اهمیت، بررسی کامل موضوع و شناسایی عوامل بیماری، تیم بهداشتی شهرستان رضوانشهر در محل مرکز بهداشت و بیمارستان و تیم درمانی در محل بیمارستان در حالت آماده باش قرار گرفته‌اند. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار