ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند رکورد تردد در جاده‌های تهران / ثبت بیش از ۲۱ میلیون خودرو در فروردین هشدار توفان در سه استان آخرین آمار مجروحان حادثه بندرعباس/ ۱۵۶۶ مصدوم و ۵ فوتی در بیمارستان‌ها

۱۵۰۰ پایگاه امداد‌و‌نجات جاده‌ای برای خدمات‌دهی به مسافران نوروزی

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از پیش‌بینی ۱۵۰۰پایگاه و مرکز امداد و نجات جدید در سراسر کشور برای خدمت به مردم و مسافران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «بابک محمودی» رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: از سه ماه پیش جلسه های مستمر و متعددی در ستاد سفرهای نوروزی شکل گرفته است و ان شاالله امسال همه دستگاه ها با آمادگی خوبی به استقبال نوروز و سال جدید خواهند رفت.

 

وی ادامه داد: طی سال جدید برنامه ریزی هایی برای سفرهای نوروزی پیش بینی کردیم و حدود ۱۴۹۶ پایگاه داریم که حدود ۱۵۰۰ پایگاه و مرکز امداد و نجات در سراسر کشور پیش بینی شده است و در خدمت مردم و مسافران خواهند بود.

 

محمودی افزود: حدود ۱۹ هزار نفر نیروی امدادگر در این پایگاه ها مستقر خواهند شد که به نسبت سال گذشته ۴۵ درصد افزایش نیرو داریم. سال گذشته ۱۳ هزار نفر نیرو داشتیم. حدود ۳۵۰۰ دستگاه خودروهای عملیاتی و امدادی در خدمت مردم خواهند بود.

 

وی ادامه داد: بر اساس پیش بینی های انجام شده امسال به نسبت سال گذشته ۱۰ درصد افزایش سفر نوروزی خواهیم داشت و امیدواریم با همکاری مردم و رعایت اصول ایمنی در سفر با حداقل حوادث روبرو باشیم.

 

محمودی گفت: مهمترین عامل کاهش حوادث رعایت نکات ایمنی و راهنمایی و رانندگی است و مردم باید به این نکته توجه کنند. متاسفانه در جاهایی که با افزایش تصادفات روبرو بودیم بیشترین عامل خطر عامل انسانی بوده است.

 

وی افزود: موضوع بعدی که از عزیزان درخواست داریم به دقت به آن توجه کنند پیگیری وضعیت آب و هوا است و اگر شهری را از لحاظ شرایط جوی نارنجی یا قرمز اعلام می کنیم لطفا به آن دقت کنند و بی توجهی نکنند. چون هر چقدر نیروهای امدادگر ما آماده باشند توانایی خدمت رسانی به افرادی که در ده ها کیلومتر در محدوده بحران زده هستند را نخواهند داشت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار