دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

استقبال سازمان ملل از مقابله کابل با داعش

معاون دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان در دیدار با معاون وزارت کشور افغانستان از تلاش کابل برای مقابله با داعش استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر.‌ «مارکوس پوتزل» معاون دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) در دیدار با «محمد نبی عمری» معاون وزارت کشور افغانستان از تلاش‌های این وزارتخانه برای سرکوب داعش، مبارزه با مواد مخدر و فساد اداری استقبال کرد.

 

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط وزارت کشور افغانستان، عمری در این دیدار اظهار داشت که نیروهای امنیتی به ویژه پلیس ملی افغانستان تأمین امنیت همه دفاتر یوناما، سفارت‌خانه‌ها و سایر نهادهای خارجی را اولویت خود می‌دانند.

 

وی افزود همه نهادهای خارجی که تمایل به همکاری با افغانستان را داشته باشند، در فضای امن می‌توانند این همکاری را ادامه دهند.

 

«زین الله عابر» رئیس دفتر وزیر کشور افغانستان نیز در این دیدار اظهار کرد که جامعه جهانی نباید تلاش‌ها و دستاوردهای این کشور در بُعد مبارزه با مواد مخدر، سرکوب داعش و مبارزه با فساد اداری را نادیده بگیرد.

 

در همین حال معاون یوناما خاطرنشان کرد که سازمان ملل از تلاش‌ها و دستاوردهای ملموس افغانستان در بُعد سرکوب داعش، مبارزه با مواد مخدر و فساد اداری و نیز جمع‌آوری و معالجه افراد معتاد ستایش نموده و از این تلاش‌ها استقبال می‌نماید.

 

این درحالی است که دو روز پیش «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی هیئت حاکمه افغانستان از کشته شدن دو عضو کلیدی داعش در کابل و نیز کشته شدن مسئول داعش برای شبه قاره هند خبر داده بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار