پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

امیر آشتیانی: آمریکایی‌ها روحیه‌شان را از دست داده‌اند

وزیر دفاع با بیان اینکه رزمایش آمریکا با ۵۰ کشور در خلیج فارس را با هوشیاری رصد می‌کنیم گفت: برگزاری چنین رزمایشی دلایل مختلفی دارد؛ یکی آمادگی و دیگری بحث روحیه دادن به نیروهایشان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که موضع ایران نسبت به رزمایش آمریکا با ۵۰ کشور در خلیج فارس و شمال اقیانوس هند و شرق آفریقا چیست؟ اظهار کرد: برگزاری چنین رزمایشی دلایل مختلفی دارد؛ یکی آمادگی و دیگری بحث روحیه دادن به نیروهایشان است.

 

وی عنوان کرد: سربازهایی که ماه‌ها و مدت‌های طولانی در منطقه دور دست استقرار پیدا کردند، قطعاً روحیه شان تضعیف شده است و برای آنکه به نیروهایشان روحیه بدهند، رزمایش‌های این چنینی برگزار می‌کنند.

 

وزیر دفاع اضافه کرد: برگزاری یک رزمایش هیچ گاه به معنای این نیست که می‌خواهند عملیاتی را انجام بدهند. ما چنین استنباطی نداریم‌.

 

امیر آشتیانی در پاسخ با این سوال که آیا این رزمایش خطری برای کشورمان خواهد داشت یا خیر؟ تاکید کرد: همیشه هوشیار هستیم و رصد و مراقبت می‌کنیم و کاملاً همه چیز را زیر نظر داریم اما چنین استنباطی هم نداریم. نیروهای مسلح ما کاملاً هوشیار هستند و در آمادگی به سر می‌برند.

 

وی در پایان در رابطه با برگزاری رزمایش در کشور گفت: ما هم در کشور خودمان، متعدد رزمایش برگزار می‌کنیم هم با کشورهای دیگر رزمایش برگزار می‌کنیم و این موضوع مستمر دنبال می‌شود./ قالیباف

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده