محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

امیر آشتیانی: آمریکایی‌ها روحیه‌شان را از دست داده‌اند

امیر آشتیانی: آمریکایی‌ها روحیه‌شان را از دست داده‌اند وزیر دفاع با بیان اینکه رزمایش آمریکا با ۵۰ کشور در خلیج فارس را با هوشیاری رصد می‌کنیم گفت: برگزاری چنین رزمایشی دلایل مختلفی دارد؛ یکی آمادگی و دیگری بحث روحیه دادن به نیروهایشان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که موضع ایران نسبت به رزمایش آمریکا با ۵۰ کشور در خلیج فارس و شمال اقیانوس هند و شرق آفریقا چیست؟ اظهار کرد: برگزاری چنین رزمایشی دلایل مختلفی دارد؛ یکی آمادگی و دیگری بحث روحیه دادن به نیروهایشان است.

 

وی عنوان کرد: سربازهایی که ماه‌ها و مدت‌های طولانی در منطقه دور دست استقرار پیدا کردند، قطعاً روحیه شان تضعیف شده است و برای آنکه به نیروهایشان روحیه بدهند، رزمایش‌های این چنینی برگزار می‌کنند.

 

وزیر دفاع اضافه کرد: برگزاری یک رزمایش هیچ گاه به معنای این نیست که می‌خواهند عملیاتی را انجام بدهند. ما چنین استنباطی نداریم‌.

 

امیر آشتیانی در پاسخ با این سوال که آیا این رزمایش خطری برای کشورمان خواهد داشت یا خیر؟ تاکید کرد: همیشه هوشیار هستیم و رصد و مراقبت می‌کنیم و کاملاً همه چیز را زیر نظر داریم اما چنین استنباطی هم نداریم. نیروهای مسلح ما کاملاً هوشیار هستند و در آمادگی به سر می‌برند.

 

وی در پایان در رابطه با برگزاری رزمایش در کشور گفت: ما هم در کشور خودمان، متعدد رزمایش برگزار می‌کنیم هم با کشورهای دیگر رزمایش برگزار می‌کنیم و این موضوع مستمر دنبال می‌شود./ قالیباف

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار