پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

اردوغان تاریخ برگزاری انتخابات سراسری ترکیه را اعلام کرد

رئیس جمهور ترکیه با اعلام رسمی تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در این کشور، گفت تعداد ساختمان‌های تخریب‌شده بر اثر زمین‌لرزه ششم فوریه از ۳۰ هزار دستگاه فراتر رفته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه امروز (چهارشنبه) تاریخ برگزاری انتخابات سراسری در این کشور را به‌طور رسمی ۱۴ می ۲۰۲۳ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲) اعلام کرد.

 

اردوغان طی سخنرانی درباره وضعیت مناطق زلزله‌زده ترکیه گفت: «منطقه ما در حال گذر از بحران زلزله است و ما باید برای آن آماده شویم. ویرانی‌های زیادی در استان‌های زلزله‌زده ترکیه وجود دارد».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی با بیان اینکه زمین‌لرزه ششم فوریه مساحتی به وسعت ۵۰۰ کیلومتر را در جنوب ترکیه تحت تأثیر قرار داد، توضیح داد: «این زلزله، ویرانگر بود. تلاش‌ها و عملیات جستجو و نجات در به حداقل رساندن تلفات انسانی نقش مهمی ایفا کرد».

 

رئیس جمهور ترکیه ضمن اشاره به نجات بیش از نیم میلیون شهروند ترکیه در عملیات امدادرسانی، اظهار داشت: «تعداد ساختمان‌های فروریخته بر اثر زلزله از ۳۰ هزار ساختمان فراتر رفت. بیش از ۹۰ کشور تیم‌های نجات را برای کمک به مناطق آسیب‌دیده اعزام کردند».

 

اردوغان همچنین در واکنش به گزارش‌های غیررسمی درباره تعویق انتخابات سراسری در ترکیه به‌دلیل زلزله، تصریح کرد: «انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در چهاردهم می برگزار می‌شود و برخی تلاش می‌کنند از فاجعه زلزله برای اهداف سیاسی سوء استفاده کنند».

 

این در حالی است که پیشتر تاریخ برگزاری انتخابات سراسری در ترکیه ۱۸ ژوئن (۲۸ خرداد) تعیین شده بود اما اردوغان حدود یک ماه و نیم قبل گفته بود حزب عدالت‌وتوسعه مایل است این انتخابات زودتر برگزار شود.

 

پیش از این، وزیر دادگستری ترکیه با اعلام خبر بازداشت ۱۸۴ نفر از سازندگان آپارتمان‌های فروریخته در زلزله‌های این کشور، گفته بود که بیش از ۶۰۰ نفر دیگر نیز در این رابطه مورد بازجویی قرار گرفته‌اند./ فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار