آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز مدارس ۴ شهرستان خراسان رضوی فردا در نوبت صبح غیرحضوری شد تأخیر ۲ ساعته آغاز به‌کار فردا شامل مراکز تعویض پلاک می‌شود؟ مدارس سراسر کشور فردا دوشنبه ساعت ۱۰ صبح باز می‌شوند اعلام جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از فردا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد / این استان‌ها منتظر بارش باشند مدارس برخی شهرستان‌های خراسان رضوی ۳۰ آذر تعطیل شد تغییر در برنامه امتحانات آموزش و پرورش از ۱۱ تا ۱۷ دی ۱۴۰۴ بازداشت ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی کلاهبرداری ۱۰۰ میلیاردی با پیامک‌های جعلی

قتل سه عضو یک خانواده در مسجدسلیمان

دادستان مسجدسلیمان با بیان اینکه فردی در منطقه کلگه از توابع این شهرستان اقدام به قتل سه نفر از اعضای خانواده خود کرده است گفت: تحقیقات پلیسی و قضایی در این خصوص آغاز شده است که تا روشن شدن واقعیت موضوع هیچ شایعه‌ای قابل تایید نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 03
کد خبر: ۱۷۵۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر رحمان بن‌سعید جمعه بیان‌کرد: در این حادثه ۲ خواهر 30 و 11 ساله و یک خواهر زاده ۶ ساله خود به قتل رسیده‌اند.

وی گفت: اطلاعاتی از انگیزه فرد برای اقدام به این قتل و جزئیات ماجرا هنوز در دست نیست و در حال بررسی این حادثه هستیم.

بن‌سعید با اشاره به اینکه ضارب بعد از ارتکاب این جنایت متواری شده است افزود: این حادثه به وسیله سلاح گرم صورت گرفته است.

وی افزود: تحقیقات برای دستگیری فرد متهم ادامه دارد و مشخص نیست که ضارب در هنگام ارتکاب به قتل در چه شرایطی از نظر تعادل روانی بوده است.

بر اساس این گزارش، فرماندار شهرستان مسجدسلیمان نیز در خصوص این حادثه به خبرنگار ایرنا گفت: با همکاری مشترک بین دستگاه قضایی و پلیس، بررسی ها در خصوص ابعاد این حادثه از اولین دقایق این حادثه شروع شده است.

رضا رضایی فاضل بیان‌کرد: اقدامات پلیسی برای دستگیری قاتل با جدیت در شهرستان مسجدسلیمان ادامه دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار