ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

قتل راننده ۳۰ ساله با ضربات چاقو/ متهمان دستگیر شدند

قتل راننده ۳۰ ساله با ضربات چاقو/ متهمان دستگیر شدند سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری از دستگیری دو جوان ۲۰ و ۲۱ ساله‌ای خبر داد که راننده 30ساله یک دستگاه خودرو را با ضربات چاقو به قتل رسانده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری از دستگیری دو قاتل متواری در کمتر از ۷۲ ساعت پس از ارتکاب جرم در عملیات کلانتری امین آباد، خبر داد.

 

سرهنگ حسینعلی ابن علی سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری در تشریح این خبر بیان داشت: پنجم اردیبهشت ماه امسال در پی اعلام خبری از سوی مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری با سلاح سرد در محدوده «شورآباد» کهریزک، مابین راکب و ترک نشین یک دستگاه موتورسیکلت با راننده یک دستگاه خودروی سواری بلافاصله مأموران کلانتری ۱۷۰ کهریزک به محل درگیری اعزام شدند.

 

وی خاطرنشان کرد: با حضور مأموران در محل مشخص شد دو جوان ۲۰ و ۲۱ ساله سوار بر موتورسیکلت، مسیر یک دستگاه خودروی سواری را بسته و پس از پیاده شدن راننده خودرو که مردی ۳۰ ساله بود اقدام به وارد کردن ضربات متعدد چاقو به گردن و کمر وی کرده و سریعاً از محل متواری شدند که فرد آسیب دیده توسط عوامل اورژانس به بیمارستان «هفت تیر» منتقل شد که علیرغم تلاش‌ تیم پزشکی متاسفانه به علت شدت جراحات وارده فوت کرد.

 

سرهنگ ابن علی یادآور شد: با تشکیل پرونده با موضوع قتل عمد ، دستگیری عاملان جنایت در دستور کار عوامل انتظامی فرماندهی انتظامی شهرستان ری قرار گرفت که با تحقیقات گسترده اطلاعاتی ، مأموران کلانتری ۱۷۳ امین آباد توانستند با انجام تحقیقات میدانی و بررسی سرنخ های به جا مانده در کمتر از ۷۲ ساعت مخفیگاه قاتلان را در محدوده «امین آباد» شهرستان ری در یکی از باغات شناسایی کرده و پس از انجام هماهنگی‌های لازم تیم عملیاتی کلانتری ، بامداد روز گذشته (جمعه ۸ اردیبهشت ) به محل اعزام شده و در یک عملیات پلیسی متهمان متواری را دستگیر کردند.

 

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: متهمان ۲۰ و ۲۱ ساله پس از دستگیری در تحقیقات اولیه به ارتکاب قتل پس از درگیری با مقتول اعتراف کردند.

 

متهم اصلی پرونده در اظهارات خود در خصوص انگیزه درگیری و ارتکاب جنایت عنوان داشت : به همراه یکی از دوستان، در محله مان نشسته بودیم که ناگهان دختری که به آن علاقمند هستم را سوار یک دستگاه خودروی سواری شخصی دیدم که راننده آن فردی جوان بود؛ به تحریک و اصرار دوستم ، برای بررسی موضوع ماشین را تعقیب کرده و در ترافیک پشت چهارراه به آنها رسیدیم؛ در حالیکه در حالت عادی قرار نداشتم ، با راننده درگیر شدیم و وی را مورد ضربات چاقو قرار دادیم.

 

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری با بیان اینکه هر دو متهم جهت رسیدگی و تکمیل پرونده تحویل اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ شدند، افزود: با توجه به دلایل و مستندات پرونده و همچنین اعترافات صریح متهمین ، قرار بازداشت موقت از سوی دادگاه کهریزک صادر شد و متهمین جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار